miercuri, 15 octombrie 2014

Edenia Titan, printre ansamblurile europene de top

Dezvoltatorul imobiliar lider de piata Adama, detinut exclusiv de Immofinanz Group, a fost premiat cu distinctia Highly Commended in cadrul etapei europene a bine-cunoscutei competitii International Property Awards. Este al doilea an consecutiv in care compania se inscrie pe lista castigatorilor, concurand alaturi de proiecte din alte 30 de tari. Daca in 2013, Evocasa Selecta a fost proiectul laureat, in 2014, Edenia Titan este proiectul din portofoliul Adama declarat castigator la categoria Development Multiple Units.

Premiile European Property Awards din acest an au fost decernate in cadrul evenimentului anual European Property Show, desfasurat la Londra pe data de 14 octombrie 2014, gala bucurandu-se de participarea Lordului Richard Best, membru in Camera Lorzilor (Parlamentul Marii Britanii). Adama a fost reprezentata de Alina Necula, Head of Marketing & Sales.

In fiecare an, evenimentul devine locul de intalnire al celor mai importanti jucatori europeni din real estate – dezvoltatori de top, arhitecti, designeri de interior sau brokeri imobiliari, pe langa gala de decernare a premiilor, in cadrul European Property Show fiind organizate workshop-uri si mese rotunde pe teme actuale din piata imobiliara, precum beneficiile standardelor internationale pentru piata imobiliara, concepte de retail profitabile sau regenerarea urbana.

Edenia Titan ansamblu
”Pentru al doilea an consecutiv, Adama reuseste performanta de a fi premiata in cadrul prestigioasei competitii International Property Awards, fiind singura companie din Romania castigatoare la categoria sa. Premierea proiectelor Evocasa Selecta si Edenia Titan vine ca un statement al calitatii, nivelul impus de Adama dovedindu-se a fi unul occidental si putand sa concureze cu alte ansambluri rezidentiale din Europa”, declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

Edenia Titan, proiect dublu premiat
Pe langa distinctia Highly Commended obtinuta recent, ansamblul rezidential Edenia Titan, prin intermediul caruia Adama se inscrie si in 2014 printre companiile castigatoare, a fost desemnat in 2013 “Proiectul rezidential al anului” in cadrul unei alte competitii regionale renumite, CIJ Awards.

Ansamblu Edenia Titan premiu IPA Award
Edenia Titan cuprinde trei cladiri cu 352 de apartamente de una, doua si trei camere, cea de-a doua faza de dezvoltare fiind livrata de Adama post-criza, in 2013. Ansamblul beneficiaza de o amplasare ideala pentru un complex rezidential nou: intr-un cartier de traditie al orasului - Titanul, avand acces facil la zona de centru sau la alte cartiere ale Capitalei, dar si toate facilitatile de zi cu zi in imediata apropiere: statia de metrou si Parcul Titan, scoli, gradinite sau centre comerciale, precum Iris Titan Shopping City, adresandu-se astfel familiilor active, in cautarea unei locuinte moderne.

Apartamentele din incinta Edenia Titan dispun de finisaje de inalta calitate, pastrand standardele internationale si garantia unui constructor de top din Romania - Bog’Art. Locatarii beneficiaza si de o serie de facilitati in cadrul proiectului: locuri de parcare, paza 24 de ore din 24, suprafete comune atent ingrijite, spatii de depozitare incapatoare, un loc de joaca pentru copii si o comunitate extinsa de locatari, prima faza de dezvoltare a proiectului fiind vanduta integral.

Edenia Titan IPA-Award
European Property Awards fac parte din faimoasa competitie International Property Awards, numarandu-se printre cele mai prestigioase distinctii dedicate segmentului rezidential si comercial, fiind si competitia cu cea mai ridicata cota din lume in functie de valoarea proiectelor inscrise.

Premiile sunt acordate pe baza voturilor oferite de un juriu de calibru, format din peste 70 de experti internationali care desemneaza castigatorii exclusiv din randul proiectelor finalizate, precum si al agentiilor imobiliare de top din Europa. Rusia si Turcia conduc in clasamentul tarilor cu cele mai multe premii obtinute de-a lungul timpului.

Ansamblu Edenia Titan cu loc de joaca
Pe 4 decembrie, in Dubai, castigatorii European Property Awards care au obtinut cel mai mare punctaj vor concura in fata celorlalte companii premiate din Asia, Africa, UK, America de Nord si de Sud si Arabia, stabilindu-se astfel castigatorul la nivel mondial din fiecare categorie.

Despre ADAMA
Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1.700 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.200.

Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Europa listate la bursa Compania este inclusa in indexul de top ATX al Bursei de Valori de la Viena si este prezenta si pe Bursa de Valori Varsovia. De la infiintarea sa, in 1990, IMMOFINANZ Group si-a constituit un portofoliu care numara in prezent peste 520 de proprietati de inalta calitate, avand o valoare de piata de aproape 7,2 miliarde euro. Ca un „motor in imobiliare”, compania se concentreaza pe conectarea celor trei sectoare principale de business: dezvoltarea de proprietati prime sustenabile, special concepute, amplasate in locatii premium, managementul profesionist al acestor proprietati si un ciclu de vanzari optimizat. IMMOFINANZ Group isi concentreaza activitatea pe segmentele de retail, office si logistic pe opt piete-cheie din regiune: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Polonia si Rusia.

Pentru mai multe informatii, accesati www.IMMOFINANZ.com | http://blog.IMMOFINANZ.com | http://properties.IMMOFINANZ.com. IMMOFINANZ Group in Romania
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari si investitori din Romania, cu un portofoliu de 89 de proprietati, format in cea mai mare parte din cladiri de birouri si spatii comerciale, estimat la 978,5 milioane de euro. Romania ocupa locul al treilea in portofoliul Grupului, cu o cota de 13,5%, dupa Rusia, cu 24,1%, si Austria, cu 18,7%. in noiembrie 2011, IMMOFINANZ Group a achizitionat Adama, un dezvoltator imobiliar de varf din Europa de Sud-Est, cu operatiuni importante pe piata rezidentiala din Romania. Tranzactia a consolidat operatiunile IMMOFINANZ Group in domeniul constructiilor si al dezvoltarilor rezidentiale din regiune, in special in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu