vineri, 5 decembrie 2014

Adama desemnata dezvoltatorul rezidential al anului, a doua oara consecutiv

Dezvoltatorul imobiliar lider de piata Adama, detinut exclusiv de Immofinanz Group, a fost desemnat Residential Developer of the Year in anul 2014 de prestigioasa publicatie regionala de real estate CIJ Journal, in cadrul competitiei anuale CIJ Awards. Este al doilea an consecutiv in care compania obtine acest premiu, pe langa acesta Adama obtinand in 2014 alte doua premii internationale.

Premiul astfel obtinut reprezinta o confirmare a nivelului de calitate si profesionalism pe care Adama isi doreste sa le impuna pe piata rezidentiala din Romania si pe care le respecta cu strictete la fiecare din ansamblurile dezvoltate.

Managerii principalelor departamente operationale din cadrul Adama au reprezentat compania la gala de premiere CIJ Awards, desfasurata joi, 4 decembrie 2014, la Hotelul Intercontinental din Bucuresti. In cadrul evenimentului, au fost premiati cei mai buni jucatori ai pietei imobiliare: dezvoltatori, constructori, arhitecti, manageri de proiect sau case de avocatura activand in sectorul rezidential, office, retail si industrial.

”Premiul castigat acum de Adama vine ca o incununare a unui parcurs tot mai bun al companiei in ultimele 12-18 luni. Ne aflam pe un trend ascendent, iar confirmarea aceasta pozitiva o primim si din piata. Investitiile din ultimii doi ani, apartamentele livrate si nivelul in crestere al vanzarilor, alaturi de premiul obtinut acum ne dau un impuls pentru un 2015 promitator”, declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

Adama Copou Bellevue
Residential Developer of the Year
Prezenta in piata din 2004, Adama este una dintre cele mai longevive companii dezvoltatoare din sectorul rezidential local. Datorita experientei acumulate si a unei bune cunoasteri a pietei, compania a reluat in 2012 dezvoltarile imobiliare post-criza, investind local in ultimii doi ani aproximativ 16 milioane de euro, alocate exclusiv din fondurile companiei, si livrand 260 de unitati noi in Bucuresti si Iasi. Asigurand un standard de calitate inalt, Adama se adreseaza clasei medii si superioare, totalizand pana astazi peste 1.700 de unitati locative dezvoltate si peste 1.200 de clienti.

Adama CIJ Awards Residential Developer of the Year
Anul 2014 a marcat livrarea ultimei etape de dezvoltare din cadrul Copou Bellevue (Iasi) – 50 de unitati premium amplasate intr-o zona exclusivista, pe Dealul Copoului, facand obiectul unei investitii de 1,7 milioane euro. Proiectul s-a bucurat de un succes de piata ridicat, 75% din ultima faza de dezvoltare fiind vanduta inainte de livrarea cladirii.

Adama Copou Bellevue completed works
Ca parte a grupului Immofinanz si beneficiind de un portofoliu extins de terenuri, Adama isi va concentra dezvoltarile pe termen mediu in Bucuresti.

Premiile CIJ sunt cele mai importante distinctii oferite companiilor din industrie cu activitate in Europa Centrala si de Est. An de an, CIJ Journal, revista de real estate lider de piata in centrul si estul Europei si organizator al acestui eveniment, gazduieste o serie de gale exclusiviste de premiere in cele cinci capitale in care apare. Pe langa distinctia obtinuta in cadrul CIJ Awards, anul 2014 a adus pentru Adama alte doua premii obtinute la competitii internationale: Residential Developer of the Year la SEE Real Estate Awards si distinctia Highly Commended in cadrul European Property Awards, cu ansamblul Edenia Titan.

Adama CIJ Awards
Despre ADAMA
Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1.700 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.200.

Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Europa listate la bursa Compania este inclusa in indexul de top ATX al Bursei de Valori de la Viena si este prezenta si pe Bursa de Valori Varsovia. De la infiintarea sa, in 1990, IMMOFINANZ Group si-a constituit un portofoliu care numara in prezent peste 520 de proprietati de inalta calitate, avand o valoare de piata de aproape 7,2 miliarde euro. Ca un „motor in imobiliare”, compania se concentreaza pe conectarea celor trei sectoare principale de business: dezvoltarea de proprietati prime sustenabile, special concepute, amplasate in locatii premium, managementul profesionist al acestor proprietati si un ciclu de vanzari optimizat. IMMOFINANZ Group isi concentreaza activitatea pe segmentele de retail, office si logistic pe opt piete-cheie din regiune: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Polonia si Rusia.

Pentru mai multe informatii, accesati www.immofinanz.com | http://blog.immofinanz.com | http://properties.immofinanz.com

IMMOFINANZ Group in Romania
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari si investitori din Romania, cu un portofoliu de 89 de proprietati, format in cea mai mare parte din cladiri de birouri si spatii comerciale, estimat la 978,5 milioane de euro. Romania ocupa locul al treilea in portofoliul Grupului, cu o cota de 13,5%, dupa Rusia, cu 24,1%, si Austria, cu 18,7%. in noiembrie 2011, IMMOFINANZ Group a achizitionat Adama, un dezvoltator imobiliar de varf din Europa de Sud-Est, cu operatiuni importante pe piata rezidentiala din Romania. Tranzactia a consolidat operatiunile IMMOFINANZ Group in domeniul constructiilor si al dezvoltarilor rezidentiale din regiune, in special in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu