marți, 3 noiembrie 2015

H Metal: servicii complete in domeniul prelucrarii otelului


H Metal raspunde celor mai variate solicitari din partea clientilor interesati de produse metalurgice manoperizate pentru a fi livrate gata de montaj la santier. Aceste produse aduc beneficii economice si de timp clientilor.

Compania pune un mare accent pe satisfactia clientului, in conformitate cu cerintele lui, respectand documentatiile de comanda.

Printre produsele oferite clientilor nostri se numara si cornierele, profilele ambutisate sau tabla perforata de diferite modele.

Operatiunile de ambutisare la rece, gaurire prin stantare, debitare mecanica la ghilotina, zincare si vopsire se pot aplica pentru: tabla neagra, tabla zincata, tabla striata, teava patrata si rectangulara, profile si europrofile.

cornier-ambutisat

Ambutisarea este procesul de deformare plastica a unui corp de grosime mica, in comparatie cu celelate dimensiuni, pentru obtinerea unui corp care sa prezinte o cavitate. Deformarea fara incalzirea prealabila a corpului se numeste ambutisare la rece, folosita in special pentru corpuri de grosime relativ mica (table, platbande, etc.). Ambutisarea la cald este o metoda folosita mai ales pentru corpuri cu grosimi mari sau avand duritatea ridicata, in vederea obtinerii unor corpuri cu forma simpla, fara unghiuri ascutite.

cornier-ambutisat-cornier-laminat

Executam debitare mecanica la ghilotina pentru diferite profile, bare sau foi metalice la dimensiunile dorite.

perforare-tabla

Misiunea noastra este de a oferi cat mai multe servicii in domeniul prelucrarii otelului pentru a creste productivitatea dumneavoastra.

tabla-perforata

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.

H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu