luni, 13 iunie 2016

Compania multinationala Roca implineste 10 ani de la intrarea pe piata romaneasca


- La 10 ani de la preluarea de catre Roca a fabricii producatoare de obiecte sanitare marca Cesarom, de la grupul austriac Lasselsberger, aceasta continua sa produca obiecte sanitare la standarde internationale inalte, utilizand expertiza de lider mondial a Grupului Roca la un nivel extrem de competitiv
- Actuala fabrica are in continuare echipa de angajati din unitatea de productie, de acum 10 ani

Compania multinationala Roca aniverseaza 10 ani de la intrarea pe piata romaneasca, dupa achizitia fabricii care producea obiecte sanitare marca Cesarom, unul dintre cele mai longevive branduri de produse sanitare din Romania. Zece ani mai tarziu, mai bine de jumatate din cei 200 de angajati Roca sunt aceiasi care au lucrat in fabrica inainte de preluare; acestia produc acum si pentru pietele internationale, utilizand tehnologie de ultima generatie si know-how ce ajuta la maximizarea eficientei. Fabrica Roca din Bucuresti produce obiecte sanitare din ceramica, lavoare si vase WC din cele mai bine vandute colectii ale brandurilor Roca.

Roca a fost inca de la inceputuri o companie de familie, reusind sa-si mentina acest statut si chiar sa devina lider mondial, in ciuda tuturor perioadelor de instabilitate economica prin care a trecut.

BANY PETIT DEBBA retoque, Roca 10 ani

Astazi, brandul Roca este prezent in 135 de tari si in peste 4,6 milioane de bai, cu produse variind de la mobilier pana la baterii de baie, de la accesorii sanitare la gresie si faianta si toata gama de lavoare, vase WC, cabine si cadite de dus si cazi. De-a lungul anilor, Roca s-a evidentiat printre cei mai inovatori producatori din industrie, schimband modul in care produsele sunt fabricate, materialele, liniile de productie si setand noi standarde de eficienta si calitate. De exemplu, in 1966 Roca a prezentat prima baterie de baie electronica din lume si in 1974 compania a introdus cartusul ceramic ce se utilizeaza si in ziua de astazi la cele mai multe baterii.

Debba, Roca 10 ani

Despre Roca
Roca este o companie dedicata proiectarii, producerii si comercializarii de produse pentru baie, obiecte sanitare, baterii si mobilier de baie si placi ceramice care pot fi utilizate in designul spatiilor de locuit. Compania are peste 22.000 de angaja?i, 75 centre de productie si este prezenta in 135 de tari de pe toate cele cinci continente.

Roca, brandul lider in definirea spa?iilor de baie, colaboreaza cu prestigiosi designeri, arhitecti si designeri de interior, cum ar fi R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner si J. Mariscal, G. Armani. In plus, compania se implica in mod constant in dezvoltarea si promovarea initiativelor care ajuta la protejarea mediului. Ca parte a angajamentului sau fata de mediu, Roca dezvolta permanent produse noi, cu scopul conservarii resurselor de apa.

www.roca.com
www.ro.roca.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu