joi, 9 iunie 2016

Ultimele tendinte in materie de amenajari in 2016: parchet laminat alb si parchet laminat Aqua+


Parchetul laminat este cea mai populara pardoseala pentru dormitor si sufragerie. Multe persoane aleg o podea din parchet laminat intrucat este usor de montat, se intretine foarte usor, nu se pateaza si nu necesita tratamente deosebite pentru intretinere. In plus, exista o paleta diversificata de decoruri pentru parchetul laminat, astfel poate satisface pretentiile si cerintele cele mai sofisticate ale clientilor si designerilor pentru amenajarea unui spatiu.

Fie ca optezi pentru o podea in varianta clasica sau pentru o varianta moderna, cu un decor vintage, este foarte usor sa alegi modelul de parchet laminat care sa se potriveasca exact stilului dorit. La emenatwork.ro, gasesti cele mai bune oferte parchet laminat pentru a-ti amenaja casa exact asa cum ai visat.

Alegerea culorilor pentru parchetul laminat

parchet laminat decoruri
Sursa: Parchet laminat Egger

Datorita compozitiei sale, parchetul laminat ofera o paleta mare de decoruri: stejar, nuc, frasin, bambus, pin intr-o varianta mare de nuante inchise si deshise. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa indraznesti si sa iti imaginezi cum va arata casa ta fara a mai fi conditionat ca nu gasesti modelul dorit.

Se recomanda ca in spatiile mici culoarea pardoselii sa fie deschisa pentru a contribui la crearea de spatiu mai mare. Si ar fi ideal ca parchetul sa fie asortat cu mobilierul, dar si cu accesoriile din camera respectiva. Totodata, rolul parchetului este de a scoate in evidenta personalitatea unica a incaperii si de a o desavarsi ca un tot unitar.

Parchet laminat alb - trendul anului 2016 in amenajarea casei

parchet laminat Egger

Indiferent ca vrei sa reamenajezi camera copilului, dormitorul sau sufrageria, fii in trend si alege parchetul laminat alb pentru casa ta! Usor de intretinut, practic si modern, parchetul laminat ofera o senzatie de confort si caminul tau devine mai primitor si mai spatios. In plus, acest parchet laminat este ideal pentru spatiile mici oferind impresia de spatiozitate datorita nuantei deschise.

La eMenatwork, gasesti parchet laminat alb ieftin intr-o gama mare de modele: parchet laminat stejar albit, parchet laminat alb cu nuante de gri, parchet alb de 12 mm, parchet laminat stejar alb in varianta mata sau parchet laminat lucios.

Parchetul laminat Aqua+, rezistent la apa, care imita lemnul

parchet rezistent la apa emenatwork
Sursa: parchet laminat Egger colectia Aqua+

Stiai ca acum ai posibilitatea de a da un aspect de continuitate pardoselilor in toata casa? Datorita calitatilor sale deosebite, parchetul laminat Aqua+ poate fi utilizat cu succes chiar si in baie sau bucatarie, oferindu-ti astfel ocazia sa te bucuri de pardoseli mai calde chiar si pe timpul iernii. In plus, noul parchet laminat care are la baza tehnologia AQUA+ este solutia ideala pentru spatiile cu umiditate crescuta.

Datorita tehnologiei Aqua+, parchetul laminat special pentru baie:

- Este de 5 ori mai rezistent decat parchetul laminat clasic.
- Prezinta suprafata rezistenta la alunecare.
- Este disponibil in cele mai noi decoruri de lemn.
- La contactul cu apa, parchetul nu se umfla.

Parchetul laminat rezistent la apa cu aspect de lemn constituie pardoseala perfecta pentru momentele de wellness in baie.

In plus, parchetul laminat Aqua+ este ideal si pentru spatiile cu umiditatea mare precum bucatarie, balconul inchis si vestibul si, desigur, poate fi o varianta si pentru podeaua din spatiul de joaca al copilului. Daca te intrebi daca acest tip de parchet este recomandat pentru incalzirea prin pardoseala, raspunsul este: Da, este potrivit, chiar recomandat.

De asemenea, la eMenatwork gasesti modele de parchet laminat modern rezistent la apa, la preturi accesibile, disponibil intr-o gama mare de decoruri perfecte pentru a te bucura de beneficiile unui parchet laminat de calitate.

Parchetul laminat este cea mai intalnita pardoseala pentru dormitor si sufragerie, dar si cea mai practica alegere pentru a-ti crea confortul dorit. Tu, ce tip de pardoseala te-ai gandit sa alegi pentru camerele din casa ta? Dar pentru baie si bucatarie?

Despre eMenatwork.ro
Cu o experienta vasta in domeniul distributiei de materiale de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior, magazinul online eMenatwork ofera peste 5000 de produse necesare in orice locuinta, de la instalatii de incalzire, obiecte sanitare, garduri sau plase de protectie, pana la usi interior, usi culisante, tapet, parchet, parchet laminat, parchet triplustratificat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu