joi, 3 iunie 2010

Hidroplasto a devenit partener cu antreprenorul german Geiger Boegl in cadrul proiectului de modernizare a drumului E 58, intre Bistrita si Cluj-Napoc

In data de 24 mai 2010, compania „Hidroplasto”, unic reprezentant in Romania al concernului german „Besagroup”, a inceput lucrarile de montare a dispozitivelor de trecere rost tip Gumba in cadrul proiectului de modernizare a drumului E 58, intre Bistrita si Cluj-Napoca.

Acest proiect de importanta strategica pentru infrastructura rutiera din Romania este gestionat de concernul german „Geiger Boegl”. Pentru executarea lucrarilor la podurile de pe tronsonul aflat in proces de modernizare, constructorul german a apelat la sprijinul companiei „Hidroplasto” Botosani, firma recunoscuta pentru solutiile moderne si de calitate pe care le implementeaza in sectorul constructiilor de drumuri si autostrazi.

In cadrul parteneriatului cu antreprenorul german, compania „Hidroplasto” realizeaza montajul dispozitivelor de acoperire a rosturilor la numar de sase poduri, utilizand dispozitive de acoperire rosturi Gumba BJ 50. Acesta este un sistem avansat de rosturi de dilatatie, creat pentru poduri, rampe etc. si proiectat pentru performante de lunga durata in conditii de trafic intens. Dispozitivul de acoperire rosturi Gumba BJ 50 este capabil sa preia o miscare reala a podului de maxim 51 mm si poate acoperi rosturi cu dimensiuni maxime de pana la 76 mm. Constructie robusta din neopren armat la interior cu otel de inalta calitate, BJ50 prezinta drept caracteristica de baza corpul din neopren armat cu protectie din aluminiu la calea de rulare, pentru a garanta rezistenta in timp a dispozitivului.

„Nevoia pe care o simtim cu totii pentru calitate si mai ales pentru modernizarea sectorului drumurilor si autostrazilor din Romania este acum unul dintre principalele obiective ale companiei «Hidroplasto». Implicarea in acest proiect ne indreptateste sa afirmam ca «Hidroplasto», unic reprezentant al concernului german «Besagroup» in Romania, avanseaza cu succes in aceasta directie, adaugand pe langa furnizarea dispozitivelor necesare acoperirii rosturilor si montajul profesional, implementand astfel pe piata romaneasca produsele de calitate garantata, 100% fabricate in Germania”, a afirmat Catalin Silegeanu, Manager General al companiei „Hidroplasto”.

„Hidroplasto” este unic reprezentant in Romania al concernului german Besagroup si se afla pe piata romaneasca de 3 ani, perioada in care a devenit un furnizor important de produse si tehnologii in constructii. Provocarile pietei au determinat „Hidroplasto” sa-si dezvolte aria de competenta, fiind acum o prezenta activa in sectoarele constructii civile, industriale, infrastructura, mobilier, auto si mase plastice. „Hidroplasto” a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 2,8 milioane RON, in crestere cu 53,5% fata de anul anterior, dovedind ca, mai ales in perioade de criza, seriozitatea si calitatea reprezinta atuuri importante pentru dezvoltarea portofoliului unei companii. De asemenea, capitalul social al „Hidroplasto” s-a marit de patru ori fata de anul precedent, ceea ce confirma tendinta de crestere sanatoasa a companiei.

www.hidroplasto.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu