marți, 26 martie 2013

Rock Star Construct - Alegerea pardoselelor din piatra naturala

Puteti aduce natura in casa dvs folosind pardoseala din piatra naturala. Combinati-o cu mobilier din lemn si elemente de decor din lemn si veti avea un ambient armonios. Metodele noi de productie ce se dezvolta permanent aduc noi posibilitati pentru folosirea marmurei, granitului, gresiei si limestone-ului iar consumatorii se pot bucura de o varietate nelimitata de materiale. Alegerea pardoselei din piatra naturala sau a unei alte alternative este o decizie importanta si trebuie sa tineti cont de cativa factori.

Indiscutabil pardoseala din piatra naturala ofera o valoare estetica fara egal si are un aspect foarte frumos. Diferitele culori si diferentele structurale din natura ale acestora sunt calitatile care fac ca orice pardoseala din piatra naturala sa fie unica. Partea cea mai interesanta a unei pietre naturale este aceea ca nici o pardoseala nu va fi identica cu o alta, ceea ce este fascinant. Datorita porozitatii, culoarea pietrelor naturale se schimba in timp.

Accesati site-ul www.piatraonline.ro unde veti gasi pietre naturale intr-o gama variata de culori si dimensiuni.

Pardoseala din piatra naturala este moderna dar poate avea si aspecte clasice. Puteti realiza un aranjament special precum placare cu butoni sau alte elemente de decor sau schimba pardoseala din piatra naturala pentru a se potrivi cu ceea ce doriti dvs. Nu este ceva neobisnuit ca o persoana “sa se indragosteasca” de o anumita piatra naturala si sa isi aranjeze mobila, mocheta si obiectele din casa astfel incat sa scoata in evidenta frumusetea pardoselei din piatra naturala.

pardoseala ltp
Exista si aspecte negative in alegerea pardoselelor din piatra naturala.Datorita duritatii pietrei naturale se recomanda sa fie folosita in zone in care va relaxati precum sufrageria sau dormitorul si mai putin intr-un spatiu precum bucataria. Datorita porozitatii nu se recomanda in bucatarie, doar daca se impermeabilizeaza bine pentru ca lichidele varsate sa nu dauneze pietrei naturale.Este recomandata impermeabilizarea in 2-3 straturi pentru a inchide porii de pe suprafata pietrei astfel incat aceasta sa nu mai poata absorbi lichidele ce se varsa din greseala pe pardoseala.

Consultati specialistii in domeniul amenajarilor interioare sau reprezentantii firmelor importatoare de piatra naturala pentru a va indruma sa faceti alegerea corecta. Va vor spune ce pardoseala din piatra naturala aveti nevoie pentru stilul dvs de viata si pentru decorul pe care il doriti. Dupa ce ati ales tipul de piatra naturala acestia va vor spune cum trebuie montat,ce adeziv trebuie folosit si cum sa o protejati pe termen lung cu solutii de impermeabilizare si curatare din gama LTP, produse de o inalta calitate ce sunt recomandate de Uniunea Arhitectilor din Marea Britanie (RIBA).

ltp floorshine
Costurile unei pardoseli din piatra naturala nu sunt dintre cele mai mari. Fiind insa o resursa naturala care nu este infinita, costul pietrei naturale reflecta acest lucru. Pardoseala din piatra naturala este solutia ideala daca doriti sa fie folosita in diferite stiluri de interioare, de la rustic la modern sa se integreze de minune datorita texturii liniare, modelurilor rafinate, date de variatiile de culoare ale pietrei, si aspectului modern.

Accesati www.piatraonline.ro, pentru a avea informatii complete despre produsele de curatenie, protectie si intretinere a pardoselii din piatra naturala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu