marți, 2 aprilie 2013

CONTRACTOR 2013: Ruxandra CIACOI prezinta proiectul de instalatii de la Crystal Tower

Ing. Ruxandra Ciacoi va fi speaker in cadrul Expoconferintei Antreprenorilor de Instalatii din Romania CONTRACTOR 2013 si va sustine pe 27 mai prezentarea proiectului de instalatii de la Crystal Tower (arhitect: Adrian Spirescu, Marele Premiu al Anualei de Arhitectura Bucuresti, 2012).

Ruxandra Ciacoi Ruxandra Ciacoi este inginer proiectant de instalatii si Director General al SC TEHNOCLIMA SRL, companie specializata in proiectare, consultanta in proiectare si executie pentru lucrari de incalzire, ventilatie, climatizare si sanitare.

Printre lucrarile de referinta realizate de Ruxandra Ciacoi se numara: proiecte de instalatii de incalzire, ventilare si climatizare pentru complexurile industriale PHARE, pentru importante institutii romanesti precum Muzeul National de Istorie a Romaniei, Ministerul Culturii si Cultelor si Opera Nationala Bucuresti, si Airport City Park - Bucharest Otopeni, cu o suprafata construita de 34.000 mp si o suprafata desfasurata de 3,8 ha.

Singurul eveniment din 2013 dedicat Antreprenorilor si Proiectantilor de Instalatii

Invitatul special al acestei editii este Dipl.-Ing. Reinhold Bacher, fondatorul biroului vienez Reinhold A. Bacher, care va prezenta in cadrul expoconferintei proiectul HVAC pentru Centrul International de Conferinte Dalian, din China (arhitect: Wolf D. Prix, COOP HIMMELB(L)AU).

Crystal Tower
Printre speakerii CONTRACTOR 2013 se numara si Acad. prof. dr. ing. D. H. C. Liviu DUMITRESCU, Presedintele Asociatiei Inginerilor de Instalatii din Romania (AIIR), Ing. Gogolak Hrubecz Zsolt, care va va sustine prezentarea proiectului de instalatii pentru Multinvest Business Center, prima prima "cladire verde" de birouri de clasa A din Targu-Mures si Cristian Iordan, Directorul General Altimex Pro International, ce prezinta cel mai mare proiect VRF rezidential din Europa si cel mai mare proiect VRF din Romania, realizat pentru ansamblul rezidential Asmita Gardens din capitala.

Expoconferinta Antreprenorilor de Instalatii din Romania CONTRACTOR este un eveniment specializat dedicat proiectantilor de instalatii, antrepreprenorilor si companiilor din industria instalatiilor. CONTRACTOR prezinta exemple recente de buna practica, de proiectare, executie si management antreprenorial in domeniul instalatiilor.

Organizator: ABplus Events. Partener institutional: Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania (AIIR).

Mai multe despre Expoconferinta Antreprenorilor de Instalatii din Romania pe www.instalatii.contractor.com.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu