luni, 20 iulie 2015

Roca aduce noi oferte in aceasta vara pentru stilurile clasice si moderne

- Respectand promisiunea companiei de a oferi un design accesibil tuturor, in perioada 15 iulie - 15 august Roca aduce in Romania oferte incredibile pentru reamenajarea baii
- Seturi de baterii cu 3 piese, cu garantie de 5 ani, si toalete suspendate cu sistem incorporat in perete de la cele mai bine vandute colectii Roca: Victoria sau colectiile mai moderne, Tipo si Coral


Spatiul baii este unul foarte intim, care, cu toate acestea, seteaza atmosfera pentru intreaga casa. O casa moderna are nevoie de o toaleta moderna, sau un design atemporal merge cu linii curate in baie. Daca vara vine si cu planuri de redecorare, Roca aduce oferte imbatabile pentru toaletele suspendate si seturile de baterii de la Victoria, un best-seller international cu linii clasice, extrem de apreciat si in Romania, dar si pentru colectiile mai moderne Tipo si Coral.

Clasic atemporal cu seturile de la Victoria

Colectia Victoria este solutia fireasca pentru o atmosfera clasica. Liniile elegante si practice respectate in piesele din cadrul colectiei combina simplitatea si versatilitatea, pentru solutii convenabile si extrem de aplicate.

Roca_Victoria_baterie-lavoar
Setul de baterii Victoria include o baterie de lavoar, o baterie de baie si dus si o bara de dus cu cap mobil din colectia Stella de 700 mm, totul la 619 lei (TVA inclus).

Roca_Victoria_baterie-cada_dus
Caracteristici si tehnologii patentate Roca:

SofTurn® - Cartusul ceramic este partea principala a tuturor bateriilor si Roca a utilizat pentru toate cartusele tehnologia SofTurn. Astfel se atinge cel mai inalt nivel de confort la folosirea manetei bateriei si precizie la alegerea debitului si a temperaturii dorite.

EverShine® - Frumusetea finisajului cromat si rezistent al tuturor bateriilor Roca este posibila multumita tehnologiei inovatoare EverShine. Cromarea garanteaza stralucire ani in sir, rezisten?a la zgarieturi astfel bateriile fiind mai usor de intretinut.

50% Water & Energy Saving CLICK® - O tehnologie exceptionala dezvoltata de Roca pentru a economisi apa si energie. Sistemul de siguranta Click® ajuta la limitarea debitului de apa la 50%. Daca este necesar, debitul poate fi marit cu un mic efort de ridicare ca sa se depaseasca sistemul click. Odata cu ajustarea si pozitionarea corecta a manetei se economiseste energie.

Roca anunta si o oferta pentru sistemul de toaleta suspendata de la Victoria, cu rezervor incastrat in perete, cu sistem dublu de tragere a apei, cu vas de toaleta si capac, totul pentru numai 999 lei (TVA inclus).

Roca_Victoria-WHWC
Simplitate moderna cu noile colectii Tipo si Coral

Colectia Tipo este o reinterpretare moderna a spatiului din baie: aduce un design accesibil tuturor, o versiune sintetizata perfect a obiectelor sanitare si formelor simple.
Oferta pentru toaleta suspendata Tipo cu rezervor incastrat in perete, sistem de tragere a apei de 3 sau 6 litri si capac, cu vas de toaleta si capac, totul pentru numai 1.389 lei (TVA inclus).

Asa cum sunt toate bateriile Roca, si bateriile Coral folosesc cartusul exclusiv si inovator ce permite o mai buna manevrare a mixerelor, de la cele pentru lavoare la cele de dus / cada.

Setul de baterii Coral include o baterie de lavoar, o baterie de baie si dus si o bara de dus cu cap mobil din colectia Stella de 700 mm, totul la 539 lei (TVA inclus).

Oferta speciala Roca_Coral_WHWC
Cele doua seturi de baterii de la Coral si Victoria au si o garantie de 5 ani, la fel ca intreaga oferta Roca pentru baterii.

Puteti afla mai multe despre produsele Roca si distribuitorii sai pe: www.ro.roca.com

Despre Roca

Roca este o companie dedicata proiectarii, producerii si comercializarii de produse pentru baie, obiecte din gresie ?i ceramica care pot fi utilizate in arhitectura, constructii si in designul de interior. Compania are 21.100 de angaja?i, 76 centre de productie si este prezenta in mai mult de 135 de tari de pe toate cele cinci continente.

Roca, brand lider in definirea spatiilor baii, colaboreaza cu urmatorii prestigiosi designeri, arhitecti si designeri de interior de prestigiu: R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner si J. Mariscal, printre altii. In plus, compania se implica in mod constant in dezvoltarea si promovarea initiativelor care ajuta la protejarea mediului. Ca parte a angajamentului sau fata de mediu, Roca dezvolta permanent produse noi, ce urmaresc conservarea resurselor de apa.

www.roca.com
www.ro.roca.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu