miercuri, 19 aprilie 2017



H Metal pune accent pe livrarea unor produse metalurgice de calitate si a unor servicii care vin in intampinarea celor mai exigenti clienti.

Utilizarea de produse metalurgice aduce multiple beneficii: rezistenta,  flexibilitate de proiectare, raportul bun greutate/ rezistenta si reciclabilitate. Optarea pentru aceste produse ofera solutii elegante si eficiente din punct de vedere al costurilor pentru realizarea constructiilor metalice.  Un alt avantaj al alegerii acestora il constituie faptul ca pot fi utilizate tot timpul anului,lucrarile nefiind conditionate de conditiile meteo.

Astazi, fiecare dintre noi cauta solutii convenabile, inovatoare si rapide. In urma discutiilor avute cu clientii nostrii am identificat nevoia livrarii unor produse metalurgice manoperizate. Prin produsele si serviciile oferite le permitem acestora sa puna in practica cele mai indraznete proiecte.


Manoperizarea produselor metalurgice este sinonima cu operatiunile de ambutisare la rece, gaurire prin stantare, debitare mecanica la ghilotina, zincare si/ sau vopsire. Aceste operatiuni se pot aplica pentru: tabla neagra, tabla striata, teava patrata si rectangulara, profile si europrofile.

Operatiunea de ambutisare ne permite sa realizam diferite tipuri de profile atipice, aflate in afara standardelor ca forma si dimensiuni cat si diverse piese/ semifabricate.


Zincarea este o metoda eficienta de protejare a produselor metalurgice impotriva coroziunii pentru perioade foarte lungi de timp. In functie de destinatia finala a acestora se alege densitatea/ grosimea stratului de zinc. Cu cat mediul de lucru final este mai puternic supus compusilor chimici, cu atat grosimea stratului de zinc este recomandat sa fie mai mare.

De asemenea, utilizam vopsirea in camp electrostatic, o tehnologie superioara de aplicare a unei vopsele, sub forma de pudra, pe suprafetele metalice care sunt ulterior tratate termic. Prin acest procedeu se asigura o rezistenta indelungata la uzura si abraziune.


Datorita experientei acumulate in toti anii de activitate reusim sa gasim impreuna cu clientii nostrii cele mai bune solutii pentru lucrarile lor.

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Furnizam o gama foarte mare de produse, fiind mereu la curent cu stocurile producatorilor si al stockholderilor.

Pentru ultimile noutati pe https://www.facebook.com/HMetalRo/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu