miercuri, 29 aprilie 2015

Compania franceza Roche Bobois deschide primul showroom in Bucuresti

Compania franceza Roche Bobois, lider mondial in retail si design de mobilier si decoratiuni de lux a deschis azi primul magazin in Bucuresti. Impresionantul showroom, care se intinde pe o suprafata de 600 mp, este amplasat in centrul orasului si este conceput pentru a permite clientilor sa experimenteze direct stilul de viata francez – L’Art de Vivre.

“Cererea in continua crestere pentru mobilier de lux din partea clientilor romani cu gusturi rafinate a stat la baza deciziei noastre de a lansa un brand precum Roche Bobois in Romania. Suntem incantati sa expunem produsele si obiectele Roche Bobois, brand recunoscut pentru creativitatea, calitatea si inovatia de care a dat dovada in permanenta. Speram ca amprenta noastra se va regasi in cat mai multe locuinte din Romania”, spune Serban Cismarescu, Managing Director Roche Bobois Romania.

Cele doua colectii, Contemporana si Clasica, denumite Les Contemporains respectiv Nouveaux Classiques, sunt reprezentate in magazin prin cele mai importante piese, care includ colaborarile cu nume celebre precum Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel si Missoni.

Roche Bobois, Bucuresti
O piesa de mobilier Roche Bobois este inainte de toate o piesa cu un caracter unic, inspirat de mai multe personalitati: personalitatea designerului care a creat-o, cu talentul si ingeniozitatea sa… si amprenta dvs. personala de libertate si creativitate. Roche Bobois inseamna personalizare in toate detaliile, dimensiunile, culorile, texturile, finisajele, tipurile de piele si de lemn… Fiecare piesa de mobilier este unica, exclusiva, creata doar pentru dvs.

Roche Bobois, Bucuresti
”Colectia de primavara 2015 Roche Bobois, pe care am creat-o, va invita sa descoperiti forme inovative, tesaturi luxoase si obiecte cu un design expresiv. Fie ca acestea poarta o amprenta moderna si contemporana, fie ca sunt inspirate de stralucirea stilului Art Deco, ele aspira catre o estetica atemporala. Cu certitudine, noua colectie va oferi confort si eleganta fiecarei locuinte”, spune designerul francez Sacha Lakic.

Roche Bobois, Bucuresti
Ca marturie a dinamismului sau, Roche Bobois lanseaza de doua ori pe an o colectie total noua si se claseaza mereu printre brandurile de mobilier de lux ce lanseaza produse de ultima generatie. O companie cu o dezvoltare dinamica, Roche Bobois este lider international in design si retail de mobilier si decoratiuni de lux. Fiecare nou showroom reflecta spiritul brandului prin arhitectura magazinului, piesele selectate, colectiile expuse si prin calitatea serviciilor.

Roche Bobois, Bucuresti
”Misiunea noastra este de a exporta in lumea intreaga stilul de viata francez, intruchipat de mobilier si decoratiuni de mare valoare. Ritmul de expansiune globala este unul alert, dovada a notorietatii brandului”, spune Martin Gleize, International Director Roche Bobois Group.

Roche Bobois, Bucuresti
Cu o cifra de afaceri de peste 400 milioane euro in 2014, Roche Bobois este prezenta in 50 de tari, cu o retea de peste 250 de magazine. Ca dovada a dinamismului companiei, Roche Bobois deschide la nivel global un magazin pe luna. in 2014, Roche Bobois a deschis 15 noi magazine in mai multe orase din lume, printre care Mumbai, Lima, Portland, Shanghai, Manila si Frankfurt. Pentru 2015, compania are in plan inaugurarea a inca 15 noi show-room-uri, printre care se numara Guatemala City, Cape Town, Montreal, Miami, Pasadena, Chongqing, Nuremberg.

Despre Roche Bobois

Fondata in 1960 de catre Philippe si Fran?ois Roche impreuna cu Jean-Claude si Patrick Chouchan, compania franceza Roche Bobois s-a remarcat repede prin lansarea de produse si obiecte cu un design original. Intalnirea cu designerul Hans Hopfer, creatorul celebrei canapele modulare Mah Jong, marcheaza debutul unei colaborari de durata cu designeri celebri. Misiunea Roche Bobois este de a populariza in lumea intreaga stilul de viata francez.

Contact Roche Bobois

Str. G-ral Constantin Budisteanu 28C,
Sector 1, Bucuresti,
Romania,
Bucharest@roche-bobois.com
031 102 0670
www.roche-bobois.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu