luni, 27 aprilie 2015

Dezvoltatorul imobiliar Adama, dublu-premiat la SEE Real Estate Awards

Dezvoltatorul imobiliar lider de piata Adama, detinut exclusiv de Immofinanz Group incepe sezonul competitiilor regionale adresate sectorului imobiliar cu noi premii de partea sa. Compania s-a numarat printre firmele si proiectele declarate castigatoare la editia de anul acesta a EuropaProperty SEE Real Estate Awards, singura competitie europeana pe regiuni pentru real estate.

Compania a fost declarata de doua ori castigatoare la cea de-a zecea editie anuala a SEE Real Estate Awards, obtinand distinctiile de Residential Developer of the Year si Residential Development cu ansamblul sau premium din Iasi – Copou Bellevue. Astfel, dezvoltatorul imobiliar detinut de IMMOFINANZ Group se numara printre cele mai importante si relevante companii, proiecte si specialisti din intreaga regiune de sud si est a Europei.

Premiile EuropaProperty SEE Real Estate Awards au fost acordate anul acesta in cadrul galei de premiere organizate joi, 23 aprilie 2014, in incinta Radisson Blu Hotel, la eveniment participand si reprezentantii Adama.

SEE-Real-Estate-Awards-Adama
Competitia anuala EuropaProperty SEE Real Estate Awards este singurul concurs de gen axat pe sudul si estul Europei, adunand in fiecare an in acelasi loc cei mai importanti jucatori din acest sector dinamic - dezvoltatori locali si internationali, bancheri, investitori, avocati si alti reprezentanti ai pietei imobiliare.

“Ne bucura sa vedem ca premiile pe care Adama le primeste cu onoare an de an vin ca o consecinta fireasca la efortul zilnic si la misiunea pe care compania si-a stabilit-o pentru propriul parcurs. Pentru o crestere sustenabila, piata rezidentiala are nevoie de implicarea unor dezvoltatori cu experienta, cu obiective pe termen lung pe plan local, iar Adama detine o astfel de pozitie, livrand exclusiv produse rezidentiale de calitate”, declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

Adama-Copou-Bellevue-2-SEE-Real-Estate-Awards
Residential Developer of the Year

Prezenta in piata din 2004, Adama este una dintre cele mai longevive companii dezvoltatoare din sectorul rezidential local, fiind printre putinii dezvoltatori de renume care au ramas in piata in perioada crizei imobiliare si au continuat dezvoltarea de noi proiecte ulterior. Datorita unei experiente extinse, Adama a reluat dezvoltarile in 2012 in Bucuresti si Iasi, investind pana in prezent post-criza aproape 20 milioane de euro, exclusiv alocate din fondurile companiei.

Cea mai recenta investitie a companiei si dezvoltare aflata in curs este un proiect complet nou aflat in cartierul Berceni din Bucuresti – Evocasa Serenia -, format din 77 de apartamente de 1, 2 si 3 camere. Ansamblul urmeaza altor dezvoltari post-criza din Bucuresti (Edenia Titan si Evocasa Optima, faza a doua de dezvoltare) si Iasi (Copou Bellevue).

Adama-Copou-Bellevue-completed-works-SEE-Real-Estate-Awards
Compania a finalizat pana in prezent peste 1.700 de unitati locative amplasate in 12 proiecte rezidentiale din Bucuresti si alte patru orase secundare ale Romaniei.

Copou Bellevue, Residential Development of the Year

Distinctia oferita ansamblului rezidential Copou Bellevue reprezinta votul de incredere acordat de experti din bransa imobiliara unui proiect care s-a bucurat de un succes de piata ridicat: 75% din ultima faza de dezvoltare a fost vanduta inainte de livrarea cladirii.

O data finalizat, Copou Bellevue numara in prezent un total de 170 de unitati premium, amplasate in patru cladiri diferite. Ultima faza de dezvoltare cuprinde o constructie de 5 etaje si 50 de unitati, investitia totala pentru aceasta etapa fiind de 1,7 milioane euro, alocate exclusiv din fondurile companiei. Aceasta etapa din Copou Bellevue este compusa dintr-o selectie deosebita de tipuri de apartamente, de la studiouri duble, la apartamente de doua si trei camere, precum si mini penthouse-uri.

Adama-Copou-Bellevue-SEE-Real-Estate-Awards
Conceputa sub semnul elegantei si al calitatii, ultima faza de dezvoltare din Copou Bellevue beneficiaza de finisaje premium si de un pachet complet de facilitati moderne: parcare privata, spatii de depozitare, un Health Club profesional cu sauna si sala de fitness, amplasat la parterul noii cladiri si dedicat exclusiv locatarilor, precum si un loc de joaca pentru copii.

Copou Bellevue este situat intr-o zona deluroasa a exclusivistului cartier Copou, la numai 10 minute distanta de centrul orasului si avand in imediata apropiere cele mai importante doua universitati din Iasi, Parcurile Copou si Expozitiei, Gradina Botanica, centre culturale si muzee si excelente optiuni de petrecere a timpului liber. Distinctiile SEE Real Estate Awards se adauga premiilor castigate de Adama in decursul anului 2014, compania fiind desemnata Dezvoltatorul Rezidential al Anului 2014 la CIJ Awards si SEE Real Estate Awards, dar primind si distinctia Highly Commended la editia europeana a International Property Awards cu ansamblul Edenia Titan.

EuropaProperty SEE Real Estate Awards este principala competitie regionala adresata sectorului imobiliar, fiind organizata anual pentru companiile din sudul si estul Europei. Evenimentul de decernare a premiilor este gandit in fiecare an sub forma unei zile de conferinte si paneluri de discutie pe teme de interes pentru reprezentantii industriei, urmate de o gala de inalta clasa. Peste 250 de profesionisti participa la acest eveniment, cele mai importante companiii din sectorul comercial, investitional sau al constructiilor avand reprezentanti de seama.

Despre ADAMA
Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1700 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1,200.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu