miercuri, 29 aprilie 2015

Profilul T din otel laminat la cald ideal pentru constructii metalice, cadre, rame, porti culisante, utilaje

Pe o piata dinamica si extrem de competitiva precum cea a livrarilor de produse metalurgice o buna reputatie este esentiala. De aceea H METAL asigura fiecarui client servicii quality si produse fara concurenta.

T - urile noastre din otel sunt realizate din otel laminat la cald. Otelul laminat la cald se reconfigureaza in timpul procesului de racire, iar rezultatul este un produs care este foarte maleabil si capabil sa fie reconfigurat pentru a se potrivi aproape in orice circumstanta. Pentru constructii metalice, cadre, rame geamuri, cai de rulare pentru porti culisante sau diverse utilaje otelul T, livrat de H Metal, este ideal.

Specialistii nostri va ofera cateva sfaturi cu privire la profilul T:

- in sectiune, axa inimii trebuie sa fie perpendiculara pe axa aripilor
- abaterea admisa la perpendicularitatea inimii trebuie sa fie mai mica sau maxim egala cu 1 mm
- in sectiune, aripile trebuie sa fie egale.
- barele de profil T trebuie sa fie drepte, fara indoituri sau deformatii ale axei
- abaterea de la rectiliniaritate nu trebuie sa depaseasca 6 mm/m; nu se admite o rasucire vizibila a profilului in jurul axei sale.

Partea superioara a profilului T functioneaza ca o flansa pentru a rezista tensiunilor de compresiune, iar partea de dedesubt serveste pentru a rezista la forta de forfecare. Profilele trebuie sa fie taiate fara indoirea capetelor si fara deformarea vizibila a sectiunii. Bavurile rezultate din taiere nu trebuie sa depaseasca 5 mm.

Profil T laminat la cald H-Metal
T - urile au o calitate a otelului din care sunt confectionate incat permit prelucrarea foarte usoara la deformari mecanice si sudare. Acest produs este un candidat excelent pentru majoritatea tehnicilor de prelucrare.

Experienta acumulata pana acum, dar si pasiunea cu care reprezentantii firmei isi fac meseria, ii recomanda sa sfatuaisca fiecare client astfel incat sa raspunda nevoilor acestuia.

Informatii despre produs:

Tolerante de fabricatie: EN 10055
Calitate: otel conform standard EN 10025
Aspect suprafata: conform EN 10163-3
Lungime de fabricatie: bare de 6 m
Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.

H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu