miercuri, 28 noiembrie 2012

Lindab sustine activitatile de constructie alte Habitat for Humanity din Ploiesti si Comanesti

Pentru al treilea an consecutiv, Lindab Romania sustine activitatile de constructie desfasurate de asociatia non-profit Habitat for Humanity Romania. Materialele donate au contribuit la realizarea a trei acoperisuri pentru locuintele cvadruplex de la Ploiesti, judetul Prahova, precum si pentru o locuinta cvadruplex de la Comanesti, judetul Bacau.

„Fiecare om are dreptul la o locuinta decenta si sanatoasa. A avea un acoperis deasupra capului nu ar trebui sa fie un vis, ci o cerinta minimala pentru a duce o viata normala. De-a lungul timpului, am aratat ca purtam o grija reala pentru mediu, dorim sa ne implicam cat mai mult in comunitate si sa oferim respectul cuvenit celor din jurul nostru. Implicarea noastra in ridicarea celor 8 case pentru sinistratii din Dorohoi, puternic afectati de inundatiile din iulie 2010, cat si in proiectul Big Builg pentru ajutoarea comunitatii prahovene din Baltesti sunt exemple prin care dorim sa recladim speranta oamenilor aflati in situatii dificile. Trebuie sa demonstram ca, in cele mai nefericite momente, fiecare mana de ajutor conteaza. Impreuna putem construi sperante, case si zambete sincere ale unor oameni greu incercati de viata”, spune Camelia Dinica, Manager PR&Comunicare Lindab Romania.

Cele douasprezece familii de la Ploiesti se vor muta in noile case in prima parte a anului 2013, iar familiile din Comanesti deja s-au mutat la sfarsitul acestei luni.

Lindab - locuinte
„Peste 60 de beneficiari ai programelor Habitat for Humanity se vor bucura de acoperisurile de inalta calitate oferite de Lindab Romania. Continuarea colaborarii dintre organizatiile noastre reprezinta certitudinea ca sistemele de acoperis Lindab si-au gasit definitiv locul in programele sociale Habitat. Mai mult decat un simplu acoperis: Lindab ne ajuta sa schimam radical in bine vietile beneficiarilor nostri, familii vulnerabile economic si social, iar pentru aceasta realizare le suntem foarte recunoscatori”, declara Gabriela Grigori, Director Dezvoltare Resurse si Comunicare Habitat for Humanity Romania.

Despre Lindab
Despre Lindab Romania


Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Buildings sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati. Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati. Puteti urmari Lindab si pe facebook.com/lindabromania.

Despre Habitat for Humanity Romania

Habitat for Humanity este o organizatie non-profit, a carei misiune este sa elimine lipsa de adapost si locuirea precara a persoanelor din intreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 500.000 de locuinte pentru 2,5 milioane de persoane din 80 de tari de pe intreg Globul. Habitat for Humanity Romania a ajutat, pana in acest moment, peste 3.300 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judetele: Bihor, Cluj, Bacau, Dolj, Arges, Prahova si Suceava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu