vineri, 15 februarie 2013

Slefuirea blaturilor de marmura sau travertin uzate cu produse speciale

Daca blatul dvs din piatra naturala s-a uzat, zgariat sau pur si simplu este mat, nelucios apelati la serviciile firmei Rock Star Construct care comercializeaza toate tipurile de piatra naturala si va ofera informatii si solutii pentru curatarea, impermeabilizarea si intretinerea materialelor dvs din piatra naturala.

Slefuirea suprafetei de marmura sau travertin

Marmura si travertinul sunt adesea utilizate in baie sau bucatarie datorita tendintelor in domeniul amenajarilor. Inainte de a polisa blatul din piatra naturala asigurati-va ca suprafata este complet curata, stergand-o cu o solutie speciala pentru curatare precum LTP Stonecare sau LTP Stonewash. Nu toate tipurile de marmura sau travertin ofera aceeasi rezistenta la lichide si pete. Cel mai raspandit material natural din casele noastre este travertinul slefuit.

Neted si stralucitor, blatul a suferit un tratament prealabil care l-a facut impermeabil si usor de intretinut. Deoarece nici un material natural nu este impermeabil natural, el este tratat din fabrica. Pentru aceasta, profesionistii folosesc produsele speciale ale firmei Rock Star Construct care fac orice blat din material natural rezistent la apa si substante grase.

water
Protejarea marmurei si a travertinului polisat

Dupa ce ati polisat si ati restaurat suprafata blatului dumneavoastra, veti dori sa ii mentineti stralucirea si aparenta cat mai mult timp posibil. Prin folosirea unor impermeabilizanti adecvati veti oferi suprafetei de marmura si travertin acel strat protector rezistent la apa si substante grase.

Firma Rock Star Construct prin site-ul piatraonline.ro va pune la dispozitie o gama variata de produse pentru curatarea, impermeabilizarea si intretinerea pietrei naturale. Accesati sectiunea ”Impermeabilizanti” pentru a vizualiza produsele si solutiile necesare pentru curatarea, impermeabilizarea si intretinerea suprafetelor produselor dvs din piatra naturala.

Impermeabilizant piatra naturala marmura granit
Folositi LTP MPG Sealer o solutie inovatoare de protectie bazata pe microtehnologia de impregnare. Tratament incolor cu o formula speciala pentru folosirea pe suprafete polisate. Adecvat atat pentru suprafetele blaturilor, peretilor si pardoselilor. Protejeaza foarte bine impotriva apei, uleiului, unsorii si impuritatilor. Inainte de a folosi LMP MPG Sealer curatati si uscati suprafata. Aplicati produsul pe suprafata prin utilizarea unui burete sau a unei carpe, lustruiti si inlaturati produsul in exces.

Curatarea regulata a blaturilor

Nu se recomanda sa folositi produsele obisnuite de curatenie pentru curatarea pietrei naturale. Unul din motivele pentru care blaturile realizate din piatra naturala arata uzate si mate, este datorita faptului ca oamenii folosesc produsele obisnuite de curatenie pentru intretinerea acestora. Chiar daca este o piatra naturala durabila suprafata acesteia poate fi atacata de substante acide si chimice.

Majoritatea produselor obisnuite de curatenie pentru baie si bucatarie contin compusi chimici care nu se recomanda a se folosi pe placari cu piatra naturala de orice tip.

Pentru curatarea periodica a unui blat din marmura, travertin, calcar, etc va recomandam sa folositi detergenti speciali precum LTP Stonecare (detergent tip spray) sau LTP Stonewash (detergent lichid ideal pentru a fi folosit pentru blaturile din baie).

Ltp Stone Care
Pentru impermeabilizare va recomandam sa achizitionati spray-ul LTP Stoneseal ce va putea fi folosit oricand, intr-un mod foarte simplu, astfel incat veti putea realiza dumneavoastra reimpermeabilizarile periodic, fara a apela la o echipa de profesionisti.

Putetia chizitiona aceste produse online direct de la reprezentantii producatorului din Marea Britanie, LTP UK: www.piatraonline.ro, sectiunea Impermeabilizanti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu