joi, 9 ianuarie 2014

Laszlo Csiki, noul CEO al Adama Group

Dezvoltatorul imobiliar de top lider de piata Adama, detinut integral de IMMOFINANZ Group, anunta schimbari in top management-ul companiei o data cu anul 2014.

Incepand din ianuarie 2014, dl. Laszlo Csiki va prelua functia de CEO Adama, detinuta anterior de dl. Andreas Holler.

Schimbarea are scopul de a continua parcursul promitatoral companiei din ultimii 2 ani, consolidarea pozitiei detinute de Adama in piata si stimularea perspectivelor sale de dezvoltare.


Andreas Holler isi continua astfel activitatea in cadrul IMMOFINANZ Group, preluand responsabilitatea constructiei de apartamente in Austria, fiind numit membru in Consiliul de Administratie al BUWOG Group, liderul pietei de proprietati rezidentiale private din Austria, cu un portofoliu de aproximativ 35.500 apartamente in Austria si Germania.

Andreas Holler
Laszlo Csiki se alatura Adama provenind din piata de asset management, sector in care detine o experienta vasta. Incepand cu noiembrie 2011, a ocupat functia de Head of Corporate Asset & Facility Management pentru estul Europei in cadrul Metro Group.

Laszlo Csiki, CEO Adama
„Accederea in Adama si pe piata rezidentiala, totodata, este o provocare si o responsabilitate pentru mine. Sunt foarte incantat sa am un rol direct in trasarea parcursului viitor al dezvoltatorului imobiliar lider de piata in sud-estul Europei pe sectorul rezidential si sa continui munca remarcabila depusa in cadrul companiei de management-ul anterior intr-o piata aflata in mod evident in curs de dezvoltare”, declara Laszlo Csiki, noul CEO Adama.

Andreas Holler a ocupat functia de membru in Consiliul Executiv Adama inca din noiembrie 2011, gestionand preluarea companiei de catre IMMOFINANZ Group. Acesta s-a ocupat in mod direct de procesul de integrare in cadrul grupului cu scopul de a valorifica schimbul de sinergii dintre cele doua companii.

„In anul 2011, cand Adama a fost preluata de IMMOFINANZ, intregul sector rezidential se confrunta cu niste conditii de piata dificile si de aceea am depus eforturi continue pentru a revitaliza acest domeniu. Rezultatele consemnate in ultimii doi ani sunt semnificative, Adama devenind o companie internationala cu o vasta perspectiva si expertiza locala. Sunt convins ca dl. Csiki va contribui cu succes la misiunea pe care am inceput-o in Romania, adaugand responsabilitatilor sale o abordare dinamica”, declara Andreas Holler, fostul CEO Adama.

Pe parcursul a numai 2 ani, multiple etape au fost parcurse cu succes sub managementul lui Andreas Holler, alaturi de o echipa de profesionisti romani cu experienta pe piata rezidentiala din Romania. Pentru prima oara dupa punctul culminant din perioada de criza, Adama a demarat in 2012 si 2013 noi etape de dezvoltare pentru Edenia Titan 2 si Evocasa Optima 2 in Bucuresti, respectiv Copou Bellevue in Iasi. In plus, in 2013 s-a inregistrat un ritm al vanzarilor in crestere cu 25% comparativ cu 2012, in timp ce compania a obtinut multiple distinctii locale si internationale, precum International Property Awards sau CIJ Awards, Adama fiind recunoscuta drept Dezvoltatorul Rezidential al anului 2013 in Romania.

De-a lungul ultimilor 15 ani, dl. Csiki a detinut diverse functii de conducere, asumandu-si responsabilitati operationale si regionale ca Managing Director pentru Metro Group Retail Real Estate Romania si Regional Director pe Europa Centrala si de est al Metro Group Asset Management.

Cu o activitate acoperind tari precum Romania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croatia sau Grecia, Laszlo Csiki detine expertiza in domeniul imobiliar, de property si asset management, precum si in cel al investitiilor.

Nascut in Romania, domnul Csiki detine o Diploma in Economie obtinuta la Universitatea Libera din Berlin, completata de absolvirea Masterului „Science Real Estate” organizat in parteneriat de trei universitati: Universitatea Nottingham, Universitatea Tehnica din Budapesta si Universitatea Economica din Budapesta.

Despre ADAMA

Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1.650 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.100.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Europa listate la bursa Compania este inclusa in indexul de top ATX al Bursei de Valori de la Viena si este prezenta si pe Bursa de Valori Varsovia. De la infiintarea sa, in 1990, IMMOFINANZ Group si-a constituit un portofoliu de proprietati de inalta calitate care cuprinde la ora actuala peste 1.600 de proprietati ca investitie, avand o valoare de piata de aproape 10,1 miliarde euro. Ca un „motor in imobiliare”, compania se concentreaza pe conectarea celor trei sectoare principale de business: dezvoltarea de proprietati prime sustenabile, special concepute, amplasate in locatii premium, managementul profesionist al acestor proprietati si un ciclu de vanzari optimizat. IMMOFINANZ Group isi concentreaza activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistica si rezidential in opt piete regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Polonia si Rusia.

Pentru mai multe informatii, accesati:
www.IMMOFINANZ.com | http://blog.IMMOFINANZ.com | http://properties.IMMOFINANZ.com.

Mai multe pe: Laszlo Csiki, noul CEO al Adama Group

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu