marți, 17 decembrie 2013

Fiabilitatea conteaza. Calitatea imaginii conteaza. Performanta conteaza.

Tehnologia este in continua schimbare. Ultimul lucru pe care Fluke Corporation si-l doreste este ca dumneavoastra sa simtiti ca sunteti privati de inovatiile importante. Astfel, Fluke a proiectat cele trei camere noi cu infrarosu pentru a se adapta schimbarii. Pregatirea pentru viitor face parte din ADN-ul acestora. Puteti testa si masura cu viteza si usurinta wireless si o puteti conecta cu alte dispozitive wireless. Daca v-ati planificat sa achizitionati o camera cu infrarosu in viitor, asigurati-va ca luati una cu viitor. Fluke Corportation a lansat o noua generatie de instrumente cu performante din generatia urmatoare.

Este vorba de seria camerelor de termoviziune Fluke Ti400, Ti300, Ti200 singurele camere cu infrarosu, cu focalizare automata LaserSharp pentru imagini focalizate consecvent de fiecare data. Nivelul dvs. de incredere urmeaza sa creasca. Cu ajutorul tehnologiei cu laser de precizie, puteti focaliza tinta dumneavoastra extrem de precis si, astfel, puteti fi siguri ca obtineti imaginea corecta si masuratorile de temperatura de care aveti nevoie. Depanarea este acum mai simpla ca oricand. Aceasta nu este o tehnologie care sa dea gres. Aceasta este caracterizata de o functionare compacta, extrem de precisa, de fiecare data.

Fluke Ti400
Seria camerelor de termoviziune Fluke Ti400, Ti300, Ti200 dispune de trei tehnologii avansate: SmartView Mobile, sistemul wireless Fluke CNX si sistemul de focalizare automata LaserSharp. Sa le luam pe rand: SmartView Mobile va scuteste de necesitatea de a parasi amplasamentul pentru a transmite imaginile si/sau rapoartele; transmiteti rapoarte wireless atunci cand este nevoie, unde este nevoie; realizati mai multe inspectii intr-o singura zi; analiza pe teren; primiti raspuns instantaneu de la alte persoane sau obtineti imediat aprobarea pentru pasii urmatori; previzualizarea raportului in timp real — satisfactie imediata; interfata cu utilizatorul este optimizata pentru fiecare dispozitiv mobil (iOS, iPhone si iPad).

Fluke Ti400
Prin sistemul wireless Fluke CNX capturati pana la cinci masuratori suplimentare, cu modulele wireless CNX; instrumentele multiple transmit raportul catre camera cu infrarosu, compatibila CNX; masuratori mai rapide inseamna mai putin timp petrecut pentru descoperirea problemelor si mai mult timp pentru rezolvarea acestora; capturati masuratori de la maxim 20 de metri distanta; lista instrumentelor de testare de la Fluke, care se pot conecta wireless, continua sa se extinda. Fara o imagine focalizata, este posibil ca masuratorile de temperatura sa nu fie atat de precise (cateodata, exista o diferenta de 20 de grade) si ati putea scapa din vedere o problema. Fluke pune la dispozitia clientilor doua solutii superioare de focalizare - sistemul de focalizare automata LaserSharp si sistemul de focalizare IR-OptiFlex, oferindu-va si posibilitatea de utilizare manuala, daca doriti. Sistemul de focalizare automata LaserSharp™ de la Fluke captureaza cu claritate ceea ce doriti sa inspectati. De fiecare data. Punctul rosu al laserului confirma zona de focalizare a camerei.

Exista un motiv pentru care compania Fluke este atat de pasionata de calitatea imaginii. Imaginile mai clare, mai curate si mai precise duc la informatii mai utile si solutii mai bine documentate. Cu cat imaginea este mai buna, cu atat mai bine veti arata dumneavoastra atunci cand le prezentati imaginile superiorilor si clientilor. Modelele noastre cele mai noi de camere cu infrarosu sunt singurele de pe piata dotate cu tehnologia IR-FusionR si sistemul de focalizare automata LaserSharp™. Ti400, Ti300 si Ti200 sunt complet echipate cu camera digitala de 5 MP, o iesire video HDMI si cu un afisaj LCD de inalta rezolutie, de 640 x 480.

Fluke si-a castigat reputatia de cea mai buna alegere pentru expertii din industria electrica, pentru profesionistii industriali si in constructii. Indiferent de meserie si indiferent de locul dumneavoastra de munca, daca aveti la indemana o camera cu infrarosu de la Fluke, sunteti pregatit pentru ce este mai rau si gata sa fiti cel mai bun. Cand sunteti atent la buget (si cine nu este, in zilele noastre?), faptul ca puteti obtine calitatea Fluke la un pret accesibil inseamna ca puteti rasufla usurat. In cadrul companiei Fluke, „accesibil” nu inseamna rabat de la calitate pentru a va oferi un pret mai mic. Inseamna ca am descoperit o modalitate pentru a va oferi cea mai buna camera, in schimbul pretului platit. In acest caz, o suita a celor mai usoare, rezistente, simplu de utilizat camere profesionale cu infrarosu pe care le puteti cumpara.

Despre Fluke
Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numele companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept.

Pentru mai multe detaliii, vizitati website-ul Fluke: http://www.fluke.com/fluke/roro/home/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu