luni, 9 mai 2016

Ariston Thermo: Garantia, unul dintre principalele aspecte luate in calcul la achizitia unei centrale termice


Romanii sunt tot mai interesati de obtinerea unei perioade extinse de garantie atunci cand isi cumpara o centrala termica. De altfel, acesta este unul dintre principalele criterii pe care le iau in considerare atunci cand vor sa faca o astfel de achizitie, pe langa pret si caracteristicile tehnice ale produsului, potrivit Ariston Thermo Romania, liderul pietei locale de centrale termice si boilere electrice.

“Garantia este importanta la achizitia unei centrale termice, iar comportamentul de achizitie al romanilor din ultima perioada sugereaza ca tot mai multi inteleg acest lucru si ii acorda o atentie sporita. Observam aceasta grija mai ales in randul clientilor care decid sa isi schimbe centrala termica veche cu una noua, mai performanta”, a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania.

Acesta a subliniat, de asemenea, ca, in contextul in care durata de viata a unei central termice este, in medie, de cca. 10 ani, serviciile post-vanzare au o importanta ridicata pentru romanii care fac o astfel de achizitie.
Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, Ariston Thermo Romania lanseaza o noua editie a campaniei „Performanta in cel mai mic detaliu”. Astfel, pentru orice model de centrala in condensare Genus Premium Evo / System si Clas Premium Evo / System achizitionat in perioada 09.05.2016 – 31.10.2016, garantia este extinsa de la 3 la 5 ani, fara costuri suplimentare.

Centralele in condensare Ariston sunt produse in Italia, au o eficienta energetica ridicata si un design modern, usor de integrat in orice ambient. Modelele incluse in promotie - Genus Premium Evo/System si Clas Premium Evo/System - utilizeaza tehnologia condensarii complete. Acestea sunt dotate cu pompa modulanta, schimbator de caldura din otel inox si afisaj LCD intuitiv. in cazul modelului Genus Premium Evo, raportul de modulare este marit, de pana la 1:10.

Ariston promotie garantie 5 ani centrale termice

Detalii legate de promotie si modelele participante in campanie puteti gasi la: http://www.ariston.com/ro/garantie_5ani.

Cat pot economisi romanii prin instalarea unei centrale termice

Conform normativelor europene introduse pe plan autohton in toamna anului trecut, in acest moment pe piata locala se comercializeaza doar centrale termice in condensare ce au o eficienta superioara si un impact redus asupra mediului inconjurator. Astfel, la nivel national, in medie, un roman poate face o economie de cca. 20% la costurile de incalzire si producere a apei calde menajere, daca alege instalarea unei centrale termice in condensare, comparativ cu un model conventional.

In ceea ce priveste costurile pentru producerea de apa calda menajera si caldura, fata de apartamentele bransate la CET-uri, centralele termice in condensare asigura, in anumite orase din tara, o economie de peste 50% la valoarea facturii. De altfel, potrivit unei analize recente realizate de Ariston Thermo Romania, doar anul trecut circa 50.000 de apartamente au fost debransate de la sistemul centralizat de incalzire, locatarii alegand un sistem individual de incalzire.

Despre Ariston Thermo Romania

Ariston Thermo Romania este filiala locala a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii international in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera.

Angajamentul Ariston Thermo privind eficienta energetica este exprimat prin lansarea constanta de noi solutii bazate pe surse regenerabile de energie, cum ar fi sistemele solare si pompele de caldura, precum si prin imbunatatirea eficientei produselor traditionale (boilere sau centrale termice), dar si prin investitiile in noi proiecte.

Portofoliul de produse Ariston Thermo Romania este compus din centrale termice murale si de pardoseala, conventionale si in condensare sub brandurile Ariston, Chaffoteaux si Rendamax, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat si panouri solare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu