duminică, 8 mai 2016

Cum sa obtii camere superbe si moderne folosind usi glisante de interior


Stiai ca usile din casa ta sunt responsabile in proportie de 40% pentru aspectul final al spatiului? Usile sunt elementul cheie pentru a realizat un design “wow” al casei tale. Fie ca sunt usi glisante sau usi de interior clasice in balamale, trebuie sa fie alese intelept si se recomanda sa se tina cont de culoarea aleasa care sa fie in ton cu cea a podelii pentru a crea un aspect unitar al camerei.

Variantele de usi de interior moderne oferite de eMenatwork se integreaza perfect cu orice design din casa ta, aducand plus valoare designului. In plus, modelele de usi glisante iti permit sa inventezi modalitati noi de mobilare, decorare sau amenajare a incaperilor, personalizandu-le cu un design ingenios, forme spectaculoase, geniale si functionale.

Astfel te bucuri de o locuinta mai mare si mai bine organizata alegand modelele de usi glisante, chiar daca locuiesti intr-un apartament mic. Si ai mai mult spatiu sa petreci serile de sambata impreuna cu prietenii si frumoasele duminici cu toata familia.

usi de interior glisante

Iata 3 avantaje ale alegerii unei usi glisante de interior pentru a crea spatii spectaculoase pentru baie, dormitor, camera copilului sau sufragerie.

usi de interior glisante

1. Organizezi foarte bine locuinta folosind usi culisante

Probabil cel mai important aspect oferit de diferitele variante de usi glisante este faptul ca poti sa organizezi spatiul din spatele usilor, fara a mai ramane spatiu neutilizat intrucat usa se culiseaza in perete. In plus, poti alege usa glisanta simpla sau dubla pentru orice deschidere ai nevoie, astfel ca o usa glisanta poate fi folosita si ca perete despartitor.

usi de interior glisante

2. Economiseti pana la 15% din spatiul unei camere

Comparativ cu o usa clasica in balamale care are inconveniente precum deschidere redusa si acces limitat, spatii inguste si imposibil de utilizat, principalul avantaj al sistemelor de usi culisante este reprezentat de raza mica de deschidere, astfel spatiul existent este utilizat la maxim. Spatiul recuperat il poti folosi pentru a-l amenaja asa cum iti doresti, astfel vei avea spatii mai mari si frumos aranjate.

usi de interior glisante

3. Oferi luminiozitate si impresia de apartament mai mare

Pe langa proprietatile ergonomice, o usa glisanta din sticla este varianta ideala de a decora si separa livingul de bucatarie sau livingul de balcon. In plus, camera va fi mai luminata si va parea mult mai mare decat este in realitate. Modelele de usi glisante de interior din sticla disponibile la eMenatwork sunt de a dreptul impresionante. In functie de personalitatea casei tale, poti sa alegi o usa din sticla simpla sau cu vitralii sau poti sa comanzi modelul care doresti sa apara pe sticla.

usi de interior glisante

Ce este sistemul pentru usi glisante?

Sistemul de glisare realizat de Eclisse este un sistem inovativ, apreciat cu peste 20 de brevete care reprezinta structura metalica pentru montarea unei usi glisante de interior. Acest sistem de glisare poate fi incastrat in perete sau aparent, fiind pentru ambele variante de perete: zidarie sau gips carton. Sistemul de glisare este acelasi indiferent ca alegi usi glisante din lemn sau usi glisante din sticla.

usi de interior glisante

In functie de varianta de usa glisanta aleasa si golul pe care dorim sa il ocupe, avem:
- Sistemul de glisare OSEM este un sistem glisare pe langa perete, pentru un singur panou, ideal pentru spatiile unde se doreste economisirea spatiului precum: dressing, debara si bucatarie. Se poate aplica rapid fara a face haos in casa. In plus, peretele existent ramane neafectat.

usi de interior glisante

- Sistemul Unico pentru usi glisante este sistemul care permite culisarea unui singur panou de usa, fie la stanga, fie la dreapta in peretele de gips-carton sau de zidarie

usi de interior glisante

- Sistemul Estensione pentru usi glisante, atat din sticla, cat si pentu cele din lemn este sistemul care permite culisarea a doua usi simetrice (in oglinda: o usa la stanga si o usa la dreapta). Sistemul este incastrat in perete, fara a se vedea.

usi de interior glisante

In magazinul eMenatwork, gasesti o gama diversa de usi de interior atat din sticla cat si din lemn, atat in varianta glisanta cat si in varianta clasica, dar si modele de usi glisante wenge sau alb pentru a avea posibilitatea de a realiza un design “wow” al casei tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu