joi, 26 mai 2016

Care sunt criteriile arhitectilor in selectarea sistemelor din aluminiu?


Potrivit Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, cerintele arhitectilor s-au schimbat semnificativ in ultimii ani, acestia solicitand din ce in ce mai des solutii si produse performante pentru a-si pune creativitatea in opera.

„Odata cu noile tehnologii de productie, a noilor tendinte in materie de design si a cerintelor de pe plan international, arhitectii de pe piata locala cauta parteneri inovatori care, prin produsele lor, pot satisface cerinte legate de luminozitate, design si performanta”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Romania.

Astfel, potrivit companiei, cele mai importante tendinte care se remarca din proiectele arhitectilor vizeaza, in primul rand, maximizarea luminii naturale prin profile cat mai subtiri care sa sustina vitraje cat mai mari. De asemenea, produsele solicitate trebuie sa fie disponibile intr-o gama cat mai larga de culori si sa ofere performante ridicate.

In acest sens, reprezentantul companiei mentioneaza faptul ca, in cazul tamplariei de aluminiu, arhitectii cauta produse dezvoltate in urma unor procese ample de cercetare si care sunt supuse la numeroase teste inainte de a fi comercializate.

„In plus, un alt aspect foarte important pentru arhitecti in selectarea sistemelor este garantia de 10 ani oferita. In urma unui tratament special de vopsire cu pre-anodizare, garantia se poate extinde pana la 25 ani”, a completat Daniel Popa.

Daniel Popa, Country Manager Reynaers Romania

Reynaers a livrat, in doar 6 luni, materiale pentru 13.000 mp de fatada la proiectul Oregon Park

Unul dintre cele mai provocatoare proiecte pentru Reynaers din punct de vedere al complexitatii constructiei si volumului de materiale livrat a fost Oregon Park, cel mai mare proiect din piata in 2015. Pentru acest ansamblu inovativ de birouri compania a livrat sistemul CW65EF pentru 13.000 mp de fatada unitised, principala provocare fiind conceperea unui sistem de fatada modulara personalizat pentru a intruni cerintele arhitectului.

Oregon-Park

Potrivit reprezentantului companiei, acest proiect demonstreaza intocmai citeriile pe care arhitectii pun pret in selectarea produselor necesare. Astfel, aspectul futuristic al cladirii este redat cu ajutorul unor profile ornament fixate de structura peretului cortina. Mai mult, datorita sistemelor de aluminiu utilizate, s-a putut obtine o izolatie termica excelenta care poate reduce consumul de energie considerabil.

„O alta particularitate care transforma acest proiect intr-unul inovator este integrarea ferestrelor cu deschidere exterioara, actionate manual la distanta, acest sistem numarandu-se in topul celor mai solicitate produse pentru cladiri out-of-the-box”, a incheiat reprezentantul Reyaners.

Despre Reynaers Romania

Cu sediul central in Duffel, Belgia, Reynaers Aluminium este unul din liderii europeni specializati in dezvoltarea solutiilor durabile de aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere. Infiintata in anul 1965, compania Reynaers are peste 1.500 de angajati in 37 de tari din intreaga lume si exporta in peste 60 de tari de pe 5 continente.

Prezenta pe piata locala inca din 2006, Reynaers Aluminium Romania a cunoscut o crestere rapida pe piata de profil, produsele adresandu-se proiectelor rezidentiale, comerciale, office sau industriale. In 2015 compania a raportat, pe plan local, un business de 7 milioane de euro.

Printre lucrarile de referinta ale companiei se numara Aeroportul Henri Coanda, Brasov Business Park, Promenada Mall, Aeroportul din Cluj-Napoca sau Plaza Romania.

Anul acesta Reynaers sarbatoreste 51 de ani de existenta pe piata, aniversare ce va fi marcata de un eveniment la sediul central din Duffel unde se vor reuni parteneri din toata lumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu