vineri, 27 mai 2016

De ce este in crestere cererea de aluminiu?


Poate fi greu de crezut, dar acum doar 150 ani aluminiul era considerat un metal destul de inaccesibil. Astazi aluminiul se claseaza pe locul doi ca volumul total consumat intre toate metalele, depasit doar de otel. In deceniile urmatoare cererea de aluminiu va continua sa creasca. Progresele recente din industria auto, cresterea rapida a oraselor, noile utilizari potentiale ale aluminiului ca un substitut pentru cupru in industria energetica si multe alte tendinte arata ca acest metal este bine plasat pentru a-si consolida pozitia sa dominanta ca un material structural cheie al secolului 21.

Materiale de constructie din aluminiu sunt fabricate din aliaje care sunt rezistente la intemperii, coroziune si la efectele daunatoare ale efectele razelor UV, asigurand performante optime pentru o foarte lunga perioada de timp.

Pentru a va bucura de avantajele acestui material H Metal va pune la dispozitie urmatoarele categorii de produse: teava aluminiu, laminate aluminiu si tabla aluminiu.

Piata aluminiului este formata din producatorii de aluminiu primar si a aliajelor sale, producatorii de produse din aluminu si producatorii de aluminiu din materii prime prelucrate (aluminiul reciclat).

bara rotunda din aluminiu h-metal.ro

Aluminiul primar este cel obtinut pe cale directa din bauxita. Cele mai mari rezerve de bauxita sunt concentrate in zonele tropicale si subtropicale, astfel incat principalele capacitati de productie sunt furnizate de catre tarile din Asia de Sud-Est, America Latina si Africa, precum si Australia. De regula, instalatiile de productie de alumina sunt de asemenea situate in aceste regiuni, ceea ce face posibil exportul unui produs mai complex, cu valoare adaugata.

tabla groasa din aluminiu h-metal.ro

In fiecare an, productia de aluminiu creste in lume, ca urmare a cererii tot mai mare pentru acest metal.

teava rotunda din aluminiu h-metal.ro

In medie, cererea mondiala de aluminiu creste cu 5-7% anual. De exemplu, consumul global de aluminiu primar in 2014 a crescut cu 7% in comparatie cu 2013 - la valoarea de 54.8 milioane de tone, iar in 2015, cererea mondiala a crescut cu inca 6% ajungand la valoare de 58 de milioane de tone.

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.

H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: http://www.metal-online.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu