duminică, 25 aprilie 2010

Hidroplasto a deschis noul sediu intins pe o suprafata de peste 10600 mp

Deoarece dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri cu cele mai eficiente produse si tehnologii in constructii, am deschis portile unui nou sediu, pe o suprafata de 10.600 mp situat in strada Pacea Nr. 4, orasul Botosani. Sediul cuprinde cladiri de birouri si trei depozite cu capacitate maxima pentru tot ceea ce inseamna produse folosite la: hidroizolatii complete, accesorii de pregatire a santierului inaltatori armatura, distantieri, cleme de prindere), profile Pvc marca Roplasto, armatura si accesoriile aferente, devenind astfel unul dintre cei mai importanti furnizori din zona Moldovei.

Bineinteles, pe langa toate acestea, fiind unici reprezentanti al concernului german Besagroup reprezentam in exclusivitate cele 9 companii germane, care asigura toate produsele si tehnologiile de ultima ora. Pachetul de servicii pe care il oferim, sprijinul pe care il avem din partea colaboratorilor nostri germani si nevoia dumneavoastra de calitate si lucru bine facut sunt cateva din ceea ce avem de oferit pentru succesul companiei dumneavoastra.

Pentru a putea raspunde cat mai repede celor mai exigente cerinte ale dumneavoastra ne updatam in permanenta serviciile si necesarul astfel incat sa fim la inaltimea cerintelor dumneavoastra. Suntem mereu dornici de satisfacerea oricarei cereri indiferent de natura acesteia. De accea in permanenta achizitionam cele mai utile si calitative sisteme in favoarea clientului final. Sectoarele pe care activam sunt diverse, de asemenea nevoia acuta a acestei tari pe toate aceste segmente este tinta si interesul nostru spre buna crestere a acesteia. Credem in dezvoltare si de aceea consideram ca intratea pe piata romaneasca cu noul sediu si depozitele de capacitate mare nu poate fi decat benefica. Si pentru ca lucrurile serioase sunt realizate cu oameni seriosi, pentru sfaturi, sugestii, idei, avem personal calificat care sta la dispozitia dumneavostra, se deplaseaza pe santier, discuta cu proiectantii si/sau constructorul dumneavoastra.

Oferim SOLUTIA si GARANTAM pentru ea.

Telefoanele 0231/522525, 0231/522527, fax 0231/522526, iar mail-ul office@hidroplasto.ro stau la dispozitia dumneavoastra, pentru intrebari, neclaritati si/sau stabilirea termenilor si conditiilor contractuale flexibile.

Doar la Noi gasiti TOATE SISTEMELE LA UN SINGUR FURNIZOR.

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati site-ul oficial al companiei: www.hidroplasto.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu