duminică, 25 aprilie 2010

Montagekit® - adezivul preferat pentru lucrarile de finisaj ale celei mai inalte cladiri din lume

Lider European in domeniul adezivilor si etanseizantilor, compania Bison (membra a grupului Bolton) si-a adaugat in portofoliu un nou client de prestigiu: Burj Khalifa - Dubai. La lucrarile de finisaj ale celei mai inalte cladiri din lume (828 m) a fost folosita o intreaga suita de produse din portofoliul Bison, in special adeziv din gama Montagekit®.
Despre Burj Khalifa din Dubai se poate vorbi doar in termeni superlativi. La finisajele celui mai inalt zgarie-nori din lume, au fost utilizate 50,000 de cartuse de Montagekit®. Indeajuns pentru a trasa o linie neintrerupta intre Amsterdam si Madrid. Alegerea a fost facuta pe criterii de eficienta in aproape orice conditii a produsului. In Dubai, pornirea si oprirea aparatelor de aer conditionat in cladiri genereaza fluctuatii mari de temperatura si un grad de umiditate in aer care variaza de la o extrema la alta. Bison Montagekit® a fost ales datorita adeziunii finale puternice si capacitatii de a-si mentine flexibilitatea chiar si in medii de temperatura oscilanta.

Bison Montagekit® - un produs cu renume pe piata romaneasca

In Romania, compania de distributie Temad CO gestioneaza de 15 ani portofoliul de produse Bison. Gama Montagekit® este lider pe piata adezivilor si etanseizantilor in constructii, fiind recunoscut ca cel mai puternic si fiabil produs de acest gen.

Bison Montagekit-cel mai puternic adeziv


Alegerea profesionistilor

Bison Montagekit® este cel mai puternic adeziv pentru orice tip de aplicatie in constructii si decoratiuni. Avand o gama inovativa de produse de inalta calitate la un pret competitiv, Bison pune la dispozitia clientilor sai cea mai buna solutie pentru orice tip de aplicatie.
Fie ca aveti nevoie sa montati praguri, plinte, cadre de usi, jgheaburi de cablu, pervazuri, un suport pentru haine, sa lipiti lambriuri sau folii de izolatie, exista intotdeauna un produs Montagekit potrivit nevoilor dumneavoastra . In interior sau exterior, Bison Montagekit® fixeaza aproape orice fel de material pe orice fel de suprafata. Pur si simplu uitati de cuie si suruburi!
Dat fiind faptul ca a fost folosit cu success in cadrul proiectului Burj Khalifa si altele de renume international precum Turnul 21st Century, Hotelul Shangri La, Hotelul Fairmont, The Hills, Dubai Marina dovedeste inca o data faptul ca Bison Montagekit® se bucura de increderea profesionistilor care nu fac compromisuri atunci cand vine vorba de eficienta si calitate. Si in Romania, gama Bison Montagekit® s-a impus ca fiind adezivul numarul unu pentru lucrari de finisaje si amenajari, preferat atât de profesionistii in constructii cat si de utilizatorii casnici.

Temad CO - distribuitorul produselor Bison in Romania

Compania TEMAD CO, detine astazi una dintre cele mai mari retele de distributie din domeniul produselor auxiliare pentru constructii, amenajari interioare si bricolaj. In cei 15 ani de activitate, TEMAD a devenit o firma de referinta in domeniu prin profesionalism, promptitudine si prin calitatea produselor distribuite.

Oferta TEMAD, cuprinde astazi peste 4700 de articole, ce acopera o arie larga de aplicatii de finisaj. De asemenea, produsele distribuite de TEMAD apartin unor marci de renume international si se adreseaza atat profesionistilor, cat si pasionatilor de bricolaj. In linii generale, aceste produse se pot incadra in urmatoarele categorii: adezivi; etanseizanti; produse auxiliare pentru instalatii sanitare pentru apa, gaz si incalzire; vopsele in spray; profile etanseizante pentru usi si ferestre; profile metalice si PVC pentru pardoseli, trepte si faianta; echipament de protectie; abrazive, accesorii pentru zugravit; vopsele decorative, industriale; electrozi si accesorii pentru sudura; sape, hidroizolatii, acoperiri pentru parsoseli si pereti; lacate si sisteme de asigurare-inchidere.

Bison Montagekit, adezivul numarul unu pentru finisaje si decoratiuni.

Ovidiu Gavrila - Marketing Executive
Adresa: Brasov, Strada Cristianului numarul 12
temad.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu