sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Cleaning Show 2013 – unica expozitie din Romania dedicata curateniei profesionale

Editia a IV-a - Romexpo, Pavilionul C6 | 9 – 12 aprilie 2013

Euroexpo si Romexpo lanseaza cea de-a patra editie a Cleaning Show, expozitie unica in industria de curatenie profesionala din Romania si eveniment apreciat international prin participarea straina semnificativa. Targul se va desfasura in perioada 9 – 12 aprilie, in Pavilionul C6 al Centrului Expozitional Romexpo.

Cleaning Show reuneste cei mai importanti producatori si distribuitori de echipamente, consumabile si produse pentru curatenia profesionala, precum si furnizori de servicii din acest domeniu. Vor avea loc lansari si prezentari ale echipamentelor si tehnologiilor avansate, iar eficienta exponatelor va putea fi analizata atent de vizitatori, in cadrul unor concursuri spectaculoase.

Vizitatorii din acest domeniu fac parte din importante firme de facility management, hoteluri, hypermarket-uri, clinici etc., care vad in acest eveniment o oportunitate unica de noi achizitii in cele mai bune conditii.

Targul faciliteaza incheierea unor contracte insemnate intre expozanti si vizitatorii specialisti (importante firme de facility management, hoteluri, hypermarket-uri, clinici etc.) care vad in acest eveniment o oportunitate importanta de achizitie in cele mai bune conditii.

Cleaning Show Demo Area
Cleaning Show a evoluat de la an la an, ajungand sa inregistreze in 2012: cinci tari participante (Romania, Italia, Polonia, Spania, Anglia), mii de vizitatori specialisti, indeplinirea obiectivelor si satisfactia participarii, fiind doar cativa dintre indicatorii care cresc cu fiecare editie.

In plus, ca in fiecare an, expozitia este gazda unor conferinte si seminarii tematice, sustinute de specialisti din strainatate, care vin sa contribuie prin experienta profesionala la consolidarea industriei.

Cleaning Show Karcher
Cleaning Show si-a propus sa cucereasca industria internationala si sa se reinventeze, evoluand de la an la an. Evenimentul din acest an se va desfasura in paralel cu alte doua expozitii importante: ROMMEDICA si ROMENVIROTEC.

Companiile se pot inscrie la eveniment pana la data de 8 martie 2013. Mai multe detalii, pe www.cleaningshow.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu