luni, 28 ianuarie 2013

Franke sarbatoreste „Ziua Clatitelor” pe data de 2 februarie 2013 cu o distributie de exceptie: Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimisi, Marius Gilea si Maria Buza

Franke, lider mondial in productia de sisteme de bucatarie, vine in intampinarea spectatorilor piesei de teatru „Boeing Boeing” cu o surpriza, oferind in pauza dintre reprezentatii un spectacol culinar de exceptie alaturi de criticul de gastronomie Dan-Silviu Boerescu cunoscut sub numele de Bucatarescu.

Evenimentul va avea loc pe data de 2 februarie 2013. Aceasta data reprezinta in Franta ziua „La Chandeleur”, zi dedicata clatitelor gratie obiceiului pastrat de francezi de a oferi oaspetilor deliciosul desert.

Franke, sponsor al piesei de teatru „Boeing Boeing”, vrea sa le ofere spectatorilor o surpriza placuta si il invita pe Bucatarescu sa-si arate maiestria in domeniul gastronomic prin prepararea a opt tipuri diferite de clatite utilizand sistemele de bucatarie puse la dispozitie de Franke.

Piesa „Boeing Boeing”, a avut premiera la Paris in anul 1960, urmand apoi sa fie pusa in scena la Londra si New York. A fost, de asemenea, ecranizata pentru marele ecran cu Tony Curtis si Jerry Lewis in rolurile principale, iar in 1991 a intrat in The Guinness Book of Records ca piesa frantuzeasca de teatru cu cele mai multe puneri in scena.

In Romania, piesa sustinuta de Franke are o distributie ce cuprinde nume sonore precum Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimisi, Marius Gilea si Maria Buza, iar printre membrii echipei artistice se regasesc Serban Pui, Irina Margareta Nistor si Adina Buzatu.

Bucatarescu va invita si actorii piesei de teatru “Boeing Boeing” sa participe la acest show culinar, astfel acestia vor delecta publicul nu doar cu talentul actoricesc ci si cu indemanarea in prepararea clatitelor.

Dan-Silviu Boerescu cunoscut sub numele de Bucatarescu este realizatorul site-ului de lifestyle culinar bucatarescu.ro. A publicat peste 20 volume, printre care 10 de literatura gastronomica si vinuri, fiind distins cu Premiul Special la Gourmand World Cookbook Awards 2010, Paris. De asemenea, este singurul roman membru concomitant al celor doua confrerii europene de specialitate: Cavalerii Vinului (Ordo Equestris Vini Europae) si Chaine des Rotisseurs (dedicata gastronomiei).

Despre Franke Romania

Franke Romania este parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporatiei multinationale Franke Artemis si activeaza pe piata locala din anul 1998 fiind lider pe piata autohtona de echipamente incorporabile pentru bucatarii destinate uzului casnic. Compania apartine 100% concernului Franke Artemis. In prezent, compania numara 30 de angajati si detine in portofoliu peste 1.500 de produse diferite.
Sistemele Franke de bucatarie includ toate echipamentele necesare unei bucatarii: chiuveta, bateria, plita, hota, cuptorul, masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptorul cu microunde, masina de spalat rufe si alte accesorii. Oferta de sisteme din inox (satinat, dekor si microdekor), este completata de sistemele colorate (cele de fragranite: avena, ardesia, sahara, grafite, alluminio, bianco) apreciate de consumatorii din Romania. Produsele comercializate de companie sunt produse in proportie de 95% in Italia, iar restul sunt importate din Scotia, Germania si Elvetia. Franke Romania desfasoara activitati de export in Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu