joi, 11 iunie 2015

Dusurile sunt in trend vara asta. Oferte pentru baterii de dus si lavoar de la Roca

Lasa spatiul baii sa straluceasca odata cu noile oferte Roca pentru bateriile de lavoar si dus.

- Respectand promisiunea companiei de a oferi un design accesibil tuturor, in perioada 15 iunie – 15 iulie Roca aduce in Romania o oferta speciala pentru pentru seturile compuse din bateria de lavoar, de cada si bara de dus Stella din colectiile Monodin si Esmai
- Setul Monodin va fi disponibil la 829 lei (TVA inclus), iar setul Esmai la 999 lei (TVA inclus), ambele avand o garantie de 5 ani

Dusurile sunt in trend! Oamenii sunt tot mai mult pe fuga, prefera dusurile mai mult decat baile, tocmai de aceea experienta dusului trebuie sa fie din ce in ce mai variata si placuta. Pe langa dezvoltarea unor noi linii de design sau functii, precum capul de dus cu functia de ploaie, sau noi tehnologii ce permit economisirea apei sau o siguranta mai mare in utilizare, Roca aduce si noi oferte pentru seturi complete de dus cu un design accesibil tuturor.

Colectia Monodin este un reper in portofoliul Roca, inspirata din eficienta si pragmatismul designului rafinat in timp. Colectia este revizuita in fiecare sezon pentru a include ultimele tehnologii, in timp ce designul modern, urban si elegant se potriveste fiecarui spatiu de baie. De aceea colectia Monodin este una dintre cele mai solicitate atunci cand se doreste modernizarea spatiului din baie.

Roca Esmai Baterie baie
- Setul include o baterie de lavoar, o baterie de baie si dus si o bara de dus cu cap mobil din colectia Stella de 700 mm, la pretul 829 lei (TVA inclus)

Roca Esmai Baterie lavoar
Esmai urmeaza un design sobru, compact, fara linii extra. Cu toate acestea, colectia are un aer urban ce permite simplificarea designului din baie si reinterpreteaza intregul spatiu pentru o eleganta sofisticata.

- Setul include o baterie de lavoar, o baterie de baie si dus si o bara de dus cu cap mobil din colectia Stella de 700 mm, pentru 999 lei (TVA inclus)

Roca Monodin baterie dus baie
Dusurile au trei functiile de Puls, Ploaie si Soft.
Oferta pentru cele doua seturi aduce si o garantie de 5 ani pentru toate produsele din set.

Roca Monodin Baterie lavoar
Ambele colectii de baterii includ tehnologii patentate Roca ce permit o mai buna economie a apei si o intretinere mai usoara:

SofTurn®
SofTurn® garanteaza cel mai inalt nivel de confort si precizie in manevrarea mixerului, prin urmare permite setarea exacta a debitului de apa si a temperaturii.

EverShine®
Frumusetea cromului a carui stralucire rezista in timp la toate bateriile Roca se datoreaza inovatiei patentate de companie pentru sistemul de cromare, numit EverShine®.

Roca, liderul mondial in productia de obiecte sanitare pentru baie, are o istorie in productia bateriilor, ce dateaza din 1935. De atunci, colectiile de baterii de la Roca au ajuns in 135 de tari, inclusiv Romania. in prezent, peste 4,6 milioane de bai din intreaga lume sunt dotate cu baterii Roca.

Poti gasi mai multe informatii despre produsele Roca si distribuitori la www.ro.roca.com

Despre Roca

Roca este o companie dedicata proiectarii, producerii si comercializarii de produse pentru baie, obiecte din gresie ?i ceramica care pot fi utilizate in arhitectura, constructii si in designul de interior. Compania are 21.100 de angaja?i, 76 centre de productie si este prezenta in mai mult de 135 de tari de pe toate cele cinci continente.
Roca, brand lider in definirea spa?iilor baii, colaboreaza cu urmatorii prestigiosi designeri, arhitecti si designeri de interior de prestigiu: R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner si J. Mariscal, printre al?ii. in plus, compania se implica in mod constant in dezvoltarea si promovarea initiativelor care ajuta la protejarea mediului. Ca parte a angajamentului sau fata de mediu, Roca dezvolta permanent produse noi, ce urmaresc conservarea resurselor de apa.

www.roca.com
www.ro.roca.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu