miercuri, 21 octombrie 2015

Pipera Plaza gazduieste cea mai noua locatie World Class Romania


Pipera Plaza va gazdui cel mai nou club de fitness World Class Romania, lider in industria wellness-ului autohton. Brandul international se alatura celui mai recent proiect comercial din capitala, Pipera Plaza, in cadrul caruia va deschide, in luna decembrie, cel de-al 18-lea centru din reteaua World Class Romania.

Cu o suprafata totala de peste 1.470 de metri patrati, World Class Pipera Plaza include o sala de sport cu echipamente de ultima generatie si programe de antrenament alaturi de cei mai buni instructori. Pe langa serviciile de gym, group fitness, cardio si personal training, in centrul World Class din Pipera Plaza vor exista si zonele de functional training si cross fitness.

Odata cu deschiderea centrului World Class, Pipera Plaza intregeste tenant mix-ul si raspunde nevoilor comunitatii de proximitate (atat din zona rezidentiala, cat si din zona de business) de petrecere a timpului liber intr-un mod eficient si sanatos.

Pipera Plaza

Pipera Plaza este un concept autentic care imbina in mod ideal shopping-ul, timpul liber si entertainment-ul, ceea ce a captat inca de la inceput interesul a numeroase branduri romanesti si internationale, printre care si World Class. Brandurile Uncle John by Old Brick Pub si Sensiblu s-au alaturat si ele proiectului comercial, deschizand de curand doua unitati in incinta Pipera Plaza.

Pipera Plaza

Mai mult decat atat, Alpha Property Group va inaugura la finalul lunii noiembrie si faza a doua a proiectului, astfel ca pe clientii Pipera Plaza ii asteapta noi surprize.

Pipera Plaza

Despre Pipera Plaza

Pipera Plaza este cel mai nou proiect marca Alpha Property Group, parte a grupului german Intercora, una din cele mai mari companii imobiliare din Europa Centrala si de Est, specializata pe dezvoltare imobiliara comerciala.
Adresa: Sos. Bucuresti Nord Nr. 14
Facebook: Pipera Plaza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu