marți, 1 decembrie 2015

Tabla striata din otel, un material sustenabil si inovator, cu potential infinit de reciclare


Otelul este sustenabil si inovator, cu potential infinit de reciclare. In dezvoltarea societatilor moderne acest material joaca un rol esential.

H Metal este partenerul dumneavoastra de incredere pentru achizitionarea produselor metalurgice de cea mai buna calitate. Experienta acumulata pana acum, dar si pasiunea cu care reprezentantii firmei isi fac meseria, ii recomanda sa sfatuiasca fiecare client astfel incat sa raspunda nevoilor acestuia.

Tabla striata din otel este un material decorativ, care are o textura proeminenta. Formatiunile de pe suprafata tablei striate au un efect anti-alunecare. Acest produs nu se uzeaza cu usurinta si este perfect pentru suprafatele ce necesita auto-drenaj.

Aplicatiile tablei striate din otel se regasesc in: industria automobilelor, constructiile navale, transportul feroviar, diverse constructii industriale, spatii depozitare, in interiorul ambulantelor si masinilor de pompieri.

Cel mai adesea, acest tip de tabla este utilizat pentru fabricarea scarilor sau a zonelor de acces unde exista pericol de alunecare.

Trepte din tabla striata

Aspectul unei scari poate fi schimbat complet de tipul treptelor. Atunci cand intrebuintarea unei scari este de natura industriala, sau amplasarea scarilor nu permite folosirea altor tipuri de materiale, cea mai buna alegere este o scara cu trepte din tabla striata.

Treptele din tabla pot fi integrate perfect oricare ar fi structura de rezistenta a scarii, pe vanguri centrale, laterale, excentrice sau sustinute de un ax central.

Echipa H Metal va ofera urmatoarele sfaturi: suprafata tablelor trebuie sa fie curata, lipsita de pojghite, aschii, sufluri, crapaturi, incluziuni nemetalice si de zgura, lipsuri de material, suprapuneri si stratificari.

Foile de tabla striata au formatul 1500 x 6000 mm. Produsul poate avea grosimea de 3, 4, 5, 6 , 8 si 10 mm.

Tabla striata tip lacrima, H-Metal

Calitate otel: S 235, S 275, S 355 conform EN 10025 - 2

Standardul EN 10025 – 2 se aplica pentru produsele laminate la cald din oteluri de constructii si specifica conditiile tehnice de livrare pentru oteluri de constructii nealiate.

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.
H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu