marți, 22 decembrie 2015

Eficienta produselor metalurgice zincate


Unul dintre cele mai populare si mai des folosite materiale de constructie la nivel mondial este otelul. S-a demonstrat, de-a lungul timpului, ca protectia anticoroziva prelungeste considerabil viata cladirilor de birouri, halelor de productie si depozitare, podurilor, navelor etc..

Otelul structural este un material de constructii, cu o forma sau sectiune transversala specifica si anumite standarde de compozitie chimica si proprietati mecanice. Cele mai multe otelurilor utilizate in intreaga Europa sunt specificate pentru a se conforma cu standardul european EN 10025.

Desi are multiple beneficii, un dezavantaj al otelului este ca sub actiunea umezelii, a oxigenului si a sarurilor acesta poate fi afectat de coroziune. In aceste conditii, tratarea otelului pentru prevenirea coroziunii este esentiala pentru a asigurara longevitate produselor metalurgice. Otelul zincat este un otel acoperit cu un strat de zinc. Zincarea reprezinta una dintre metodele cele mai bune de combatere a fenomenului de coroziune a metalelor.

teava zincata patrata

H Metal livreaza produse din otel zicat termic sau electrolitic. Proiectantii si inginerii trebuie sa aleaga acoperirea cu zinc corespunzatoare fiecarei aplicatii in parte, tinand cont de calitatea atmosferei in care va lucra produsul zincat.

teava zincata foaie

Procesul de zincare este impartit in mai multe etape:

1. Degresarea
2. Decapare
3. Spalare
4. Fluxare
5. Uscare
6. Zincare
7. Control de calitate

Intre produsele metalurgice comercializate de compania noastra se regasesc: tevi, laminate, table si profile zincate.

Stratul de zinc aplicat prin zincarea termica este de cateva ori mai gros decat cel aplicat prin electro-galvanizare, fiind astfel si mai rezistent la coroziune.

cornier zincat cu laturi egale

Specialistii nostrii va recomanda sa evitati deteriorarea stratului de zinc, manipularea sa fie facuta cu chingi din textile, iar asezarea produselor zincate sa fie paleti din lemn sau tampoane din cauciuc.

platbanda galvanizata

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Societatea si-a inceput activitatea pe acest domeniu in 2009. Principalele atu-uri ale H Metal sunt rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.
H Metal livreaza in toata tara atat produse comune, cat si de calitate speciala. Produse atipice inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Pentru mai multe detatii vizitati site-ul H Metal: www.h-metal.ro/ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu