luni, 19 septembrie 2016

Cum sa amenajezi inteligent un birou cu ajutorul modelelor de tavan metalic colorat


Indiferent ca esti in etapa de reamenajare sau vrei sa creezi un nou spatiu de birou, trebuie sa iei in considerare ca este un spatiu intens populat si ca trebuie sa asigure un mediu favorabil de lucru pentru angajati. In cazul in care se opteaza pentru un birou de tip open space, acesta trebuie sa fie amenajat in asa fel incat zgomotul sa fie cat mai mic pentru a asigura performanta angajatilor, de asemenea sa fie un birou primitor si luminos.

Tavanele metalice - solutia ingenioasa pentru birouri moderne

O solutie ingenioasa pentru crearea unui spatiu favorabil performantei angajatilor este tavanul metalic colorat. Usor de intretinut si de montat, tavanul metalic este o solutie de calitate pentru amenajarea si infrumusetarea plafonului, cat si a peretilor unui birou. Da, pentru peretii unui birou. Din cauza traficului intens din spatiile de birou, fie birouri individuale sau birouri open space, peretii vopsiti ajung sa se murdareasca foarte repede, iar in timp sa apara zgarieturi sau lovituri.

tavan-metalic-colorat
Sursa photo

Alege culoarea tavanului metalic in functie de designul dorit pentru a crea un ambient propice performantei

Stiai ca productivitatea si creativitatea pot fi influentate foarte mult de culoare din biroul de lucru? Culoarea impreuna cu alti factori precum lumina, intensitatea luminii, contribuie la crearea unui mediului proprice pentru a lucra productiv. Datorita celor 212 culori disponibile pentru tavanul metalic, se pot realiza amenajari care sa stimuleze creativitatea angajatilor si a unui mediu de lucru favorabil.

alege-culoarea-tavanului-in-functie-de-design

Conform ghidului de culori, galbenul este o culoare care stimuleaza productivitatea si creativitatea. O idee ingenioasa pentru crearea spatiilor propice performantei ar fi utilizarea unui tavan metalic lamelar galben aplicat pe unul dintre pereti, iar ceilalti peretii sa fie vopsiti in alb. Iar pentru plafon o sugestie ar fi sa fie utilizat un tavan metalic casetat alb.

birouri-moderne-cu-pereti-placati-cu-tavan-metalic
Sursa photo

Birouri moderne spectaculoase cu pereti placati cu tavan metalic

Asadar, o idee practica si ingenioasa oferita de specialistii eMenatwork a fost folosirea modelelor de tavan metalic lamelar pentru peretii unui birou. De ce? Materialul din care este confectionat tavanul metalic lamelar este din otel sau aluminiu, in functie de alegerea clientului si rezista in timp, fara a se murdari, este foarte usor de intretinut si are un aspect modern. In plus, ceea ce ne place cel mai mult la aceasta solutie este libertatea de a crea un spatiu confortabil si productiv pentru angajati oferita de alegerea la cerere a uneia sau mai multora dintre celor 212 culori.

Modelele de tavane metalice lamelare, cat si modelele de tavane metalice casetate de la eMenatwork sunt fabricate in Romania, de catre Prometal. Si ai posibilitatea de a alege modele standard de tavan metalic, dar si la comanda. Ce modele poti alege la comanda? La eMenatwork, poti comanda dintr-o gama de 212 culori din paletarul RAL sau poti opta pentru anumite dimensiuni si diverse perforatii pentru un tavan casetat metalic in functie de necesitatile tale.

Daca-ti doresti sa cunosti mai multe detalii despre tavanul fals metalic, oricand ne poti lasa cererea ta la adresa contact @ emenatwork.ro sau daca ai o intrebare posteaza-o aici si vom fi incantati sa iti raspundem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu