joi, 15 septembrie 2016

Patru noi stiluri de amenajare a locuintei in aceasta toamna


Scandinavian Touch, Modern Rustic, House of Elegance si Magic Moments: 4 noi stiluri de amenajare create de Hornbach

Un camin confortabil este visul oricui isi amenajeaza sau renoveaza locuinta. Tocmai din acest motiv, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, propune noi stiluri de amenajare a casei astfel incat oricine sa gaseasca inspiratia de care are nevoie.

„O idee completa pentru amenajarea spatiilor de locuit – de la pereti si pardoseli, pana la decoratiuni – acesta este obiectivul nostru in fiecare sezon. Tocmai din acest motiv, lansam in aceasta toamna noi stiluri de amenajare din care romanii se pot inspira pentru a crea confortul dorit in propria locuinta”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Scandinavian Touch – Un mod de viata

Inspiratia scandinava, de o simplitate exemplara, sta la baza stilului Scandinavian Touch prezentat de Hornbach, aducand un sarm stilistic cu totul deosebit. Designul nu este unul pretentios, fiind dictat de functionalitatea si relaxarea specifice tarilor nordice. In acest stil, amenajarea este inspirata de bucuria fata de lucrurile simple si de natura.

Scandinavian Touch – Un mod de viata

Atentia este concentrata asupra nuantelor pastelate deschise, atat pentru amenajarea integrala, cat si pentru decoratiuni si alte accesorii. Pentru pereti este recomandata culoarea albastra, aceasta fiind completata cu nuante de gri deschis, creme-rose si alb-unt. Cand vine vorba de mobilier sau alte decoratiuni, Hornbach propune elemenetele din lemn de culoare deschisa.

Modern Rustic – Caldura casei tale

Natural si durabil - acestea sunt elementele care caracterizeaza stilul Modern Rustic. Cu accent pe nuante calde si mult lemn pentru amenajarea spatiilor, si in aceasta idee de decorare toata atentia este concentrata asupra confortului.

Modern Rustic – Caldura casei tale

Pentru decoratiuni sunt utilizate materiale in culori naturale, chiar si lucrate manual. Deschiderea spatiului de locuit catre natura constituie, de asemenea, o parte esentiala a acestei tendinte. Modern Rustic poate crea un ambient ce va aduce clipe minunate petrecute alaturi de familie, intr-un loc in care fiecare se simte bine.

House of Elegance – Oferita de natura

In acest stil de amenajare a locuintei, prezentul se intalneste cu trecutul: elementele moderne se bazeaza de fiecare data pe un design ce aminteste de trecut. Suprafetele de calitate superioara din malachit si agat sunt combinate cu accesorii din cupru si de culoare aurie. In acelasi timp, materiale catifelate si matasoase, cu modele fine, asigura efecte misterioase.

House of Elegance – Oferita de natura

Aceasta armonie defineste valoarea intregii amenajari. In incaperile decorate conform stilului House of Elegance este asigurata o atmosfera calda pentru primirea oaspetilor si pentru clipe pretioase petrecute impreuna.

Magic Moments – Armonii in nuante de rosu

Viata traita cu intensitate mare intr-o ambianta eleganta se afla in centrul atentiei cand vine vorba de stilul Magic Moments care ofera cadrul perfect pentru clipe relaxante.

Magic Moments – Armonii in nuante de rosu

Nuantele bogate de rosu specifice toamnei marcheaza selectia de culoare si confera senzatia de stabilitate. Nu doar culorile, ci si alte obiecte de amenajare aduc note teatrale, iar caldura pe care o emana acestea transforma ambientul intr-un loc in care oricine s-ar simti confortabil.

Cele patru stiluri propuse de Hornbach in acest sezon se pot regasi si in cele mai noi prospecte aflate in magazine incepand cu 30 august 2016.

Despre Hornbach Romania

HORNBACH este o companie multinationala, de familie, care a inregistrat in exercitiul financiar 2015/2016 (data bilantului: 29 februarie) o cifra de afaceri (neta) de peste 3,755 miliarde de Euro, in crestere cu peste 5% comparativ cu perioada anterioara.

Fondata in anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 5 generatii. In acest moment, concernul detine 154 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in noua tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).

Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime catre sprijinirea proiectelor clientilor. HORNBACH garanteaza acestora preturi mereu mici, fiind lider de piata pe acest segment. In plus, calitatea excelenta a consultantei si a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumarate studii si teste independente.

Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructie si articole de gradinarit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH isi dovedeste in permanenta forta inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, in acest moment avand peste 17.000 de angajati care contribuie la succesul companiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu