joi, 1 septembrie 2016

Metal Creativ lanseaza liniile de mobiler din metal suflat cu imaginatie


Metal Creativ este povestea unui antreprenor caruia, timp de peste 10 ani, i-au trecut prin maini tone de materiale pentru constructii metalice. Pana si-a ales metalul preferat cu care sa se joace: otelul. Un material dur, rezistent, insa, in acelasi timp, versatil. Provocator. Ulterior, a venit procesul de “imblanzire” a otelului prin combinarea lui spectaculoasa cu alte materiale mai “moi”, precum lana si lemnul. Astfel a inventat o noua tehnica: cea a cusutului pe tabla.

“Business-ul mama, H Metal, mergea foarte bine, dar personal, simteam ca imi pot exploata mai mult creativitatea ca antreprenor. Asadar, Metal Creativ, pornit din pasiune, s-a transformat treptat in business pentru ca oamenii ne-au cerut sa cream tot mai mult. De la porti metalice, la mobilier pentru case, birouri, terase, baruri sau restaurante. Clientii nostri sunt co-creatori ai produselor Metal Creativ, asadar imaginatia lor se materializeaza adesea in obiectele de design pe care le realizam" declara Lucian Haritonov, fondator Metal Creativ.

banca-lemn-si-profil-metalic-stil-industrial

Metal Creativ a lansat, pana in prezent, 4 linii de produse: “Traditional”, “Industrial”, “Urban” si “Porti cu povesti”.

banca-metalica-steaua-in-opt-colturi-linia-traditional

Mobilierul traditional este imprimat cu motive folclorice cusute manual de femei care duc mai departe mestesugul tesutului de zeci de ani. Debitat si vopsit la cuptor in camp electrostatic, otelul prinde viata de abia in mainile acestor femei care spun povesti. Design cu mestesug.

banca-tabla-perforata-hummer-cupru

Mobilierul industrial are un design unic, personalizat dupa chipul si asemenarea clientului. Obiectele de design prind suflu atunci cand sunt vopsite la pensula si echipa de creatie se joaca cu diferite nuante si culori. Toate acestea imprima un aspect vintage pieselor de mobilier moderne, de altfel, prin linii, forme si imbinari.

comoda-stil-industrial

Mobilierul din linia “Urban” are un design simplu, fiind realizate din otel perforat cu diverse motive incarcate de semnificatii. De exemplu, bancile Urban Hummer Cupru si Urban Gri au laterale decupate cu forme traditionale vechi care simbolizeaza steua in opt colturi.

poarta-metalica-tematica-pescuit

Portile cu povesti sunt, dincolo de elementul de securitate esential oricarui loc, un simbol al intimitatii, al spatiului privat care are propria poveste. Asadar, echipa de creatie Metal creativ si-a ascutit creioanele, si-a inmuiat pensulele si au realizat portile “La vanatoare”, “Munca la camp” si “La Pescuit”.

scaun-metalic-motive-traditionale

Celor de la Metal Creativ le place sa se joace cu metalul. Asa au ajuns sa creeze orice obiect care trece prin imaginatia lor sau a clientilor. Pentru mai multe informatii, le puteti vizita site-ul www.metal-creativ.ro si pagina de facebook Metal Creativ, iar din aceasta toamna le puteti vedea produsele in showroom-ul din incinta Postavariei Romane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu