vineri, 19 septembrie 2014

Analizoarele de baterii Fluke seria 500

Analizoarele de baterii Fluke seria 500 simplifica testarea sistemelor de rezerva pe baterii de importanta critica
Functia automata in serie testeaza o gama larga de functii ale bateriilor intr-un timp mai scurt
Bateriile sunt suportul principal al sistemelor de alimentare de rezerva si necesita testare periodica pentru a asigura fiabilitatea acestora. Noile analizatoare de baterii Fluke® seria 500 simplifica fluxul de lucru al testarii bateriilor stationare si a grupurilor de baterii printr-o interfata intuitiva cu utilizatorul care ofera configurari rapide si ghidate ale testarii, asigurandu-se ca tehnicienii inregistreaza datele corecte in timp ce indiciile cu feedback vizual si audio reduc riscul de aparitie a erorilor.

Fluke seria 500 este ideala pentru testarea in aplicatii pe baza de baterii de rezerva de importanta critica din centrele de date, spitale, aeroporturi, utilitati, petrol si gaze, precum si transporturi feroviare.

Analizoarele de baterii seria 500, robuste si compacte, efectueaza toate masuratorile principale; inclusiv rezistenta bateriei, tensiunea c.a. si c.c., intensitatea c.a. si c.c. (doar modelul Fluke BT521), tensiunea de pulsatie, frecventa si temperatura bateriei (doar BT521). Analizatoarele de baterii seria 500 au fost proiectate special pentru masuratori la bateriile stationare, inclusiv bateriile GEL, AGM (membrana de sticla absorbita), litiu-ion, precum si bateriile cu celula umeda plumb-acid.

Sondele de testare inteligente ale seriei 500 eficientizeaza procesul de testare prin afisarea rezultatelor masurarii pe afisajele LCD integrate, eliminand necesitatea ca tehnicienii sa se opreasca pentru a urmari ecranul computerului.

FLUKE Analizatoare de baterii seria 500
Tehnicienii pot captura masuratorile de tensiune si inregistrarea temperaturii automat sau prin butonul de salvare integrat, simplificand si accelerand procesul de testare.

Sondele dispun de masurare a temperaturii cu infrarosu (doar BT521), LED in trei culori pentru indicatie reusita/esec/avertizare si feedback audio.
Analizoarele includ o banda magnetica de agatare comoda cu o curea de umar si un echipament de transport inovator reduce oboseala in timpul masurarii bateriilor conectate in serie.

De asemenea, acestea includ instrumente simple dar puternice de raportare si analiza, care gestioneaza volume mari de date pentru a produce grafice de analiza si tabele de date pe un PC sau a crea rapoarte rapide in format e-mail cu fisiere .csv.

Pentru mai multe informatii despre analizoarele de baterii Fluke seria 500, accesati www.fluke.ro/batteryanalyzer.

Despre Fluke
Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numle companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitati website-ul Fluke: www.fluke.com/fluke/roro/home/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu