joi, 4 septembrie 2014

Hotpoint lanseaza noua gama de uscatoare: Aqualtis WD si New Washer Dryer

Hotpoint redefineste conceptul spalarii rufelor si lanseaza noua colectie pentru spalare si uscare ce cuprinde doua modele: Aqualtis WD si New Washer Dryer. Elementul-cheie al celor doua modele, care garanteaza un tratament complet de ingrijire, este eficienta energetica crescuta, prima de pe piata. In plus, datorita tehnologiei Spin Step, fluxul de aer din interiorul cuvei este amplificat in timpul procesului de uscare, eliminand eficient umiditatea din haine, in timp ce tehnologia Heat Profile permite o scadere a temperaturii aerului direct proportionala cu nivelul de umiditate.

„Eficacitatea de spalare si ingrijirea rufelor, impreuna cu reducerea costurilor si a energiei, sunt printre cele mai mari preocupari ale consumatorilor. Hotpoint vine in sprijinul acestor nevoi si isi imbunatateste gama de uscatoare atat in termeni de performante crescute, cat si in ceea ce priveste un comportament eco sustenabil”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company Romania.

Rezultatul este noul ciclu de eficienta energetica care face posibila reducerea consumului de energie, protejand mediul inconjurator cu o performanta intotdeauna crescuta si cu o grija maxima pentru culori si materiale.

Hotpoint Aqualtis WD si New Washer Dryer spalare uscare
Noul uscator Aqualtis WD include -10% consum de energie in timpul spalarii si uscarii vs clasa A si -40% doar in timpul spalarii. Cele 4 programe speciale permit o intretinere perfecta a hainelor colorate, inclusiv a celor albe sau a celor inchise, si garanteaza cel mai sigur tratament pentru haine pretioase si pentru cele mai fine tesaturi din lana pe intreg procesul de spalare si de uscare, ajutand, in acelasi timp, si la economisirea energiei.

- Programul de uscare White – hainele albe isi pastreaza stralucirea originala chiar si dupa uscare, evitand procesul de ingalbenire.
- Programul de uscare Dark – datorita acestui ciclu, chiar si dupa 10 spalari, performanta mentinerii perfecte a culorii este garantata prin tehnologia de dispersare si prin controlul precis al temperaturii.
- Programul de uscare Ultra Delicate – controlul perfect al temperaturii pastreaza aplicatiile pretioase de pe cele mai delicate haine, garantand performanta de mentinere perfecta a culorii si evitand degradarea fibrelor.
- Programul de uscare Wool – un tratament extra-delicat care, datorita temperaturii constante si a tehnologiei de dispersare, evita degradarea fibrelor, impaslirea si intrarea la apa a hainelor.

Modelul New Washer Dryer din clasa energetica A-10% are grija de hainele albe, eliminand 20 dintre cele mai „incapatanate” pete de zi cu zi si pastrand stralucirea fara aparitia procesului de ingalbenire: o promisiune pe care Hotpoint o mentine, astfel incat sa satisfaca una dintre cele mai practice preocupari ale consumatorului.

Actiunea combinata dintre tehnologia Antistain si tehnologia Heat Profile inlatura petele datorita algoritmului de performanta a ciclului si realizeaza o uscare blanda si uniforma. Programule speciale permit evitarea presiunii asupra hainelor aparuta in urma supra-incalzirii.

- Programul de uscare White – un alb mai stralucitor datorita temperaturii fluxului de aer care descreste direct proportional cu nivelul de umiditate, fibrele nu sunt presate si aspectul de tesatura galbena este evitat.
- Programul de uscare Delicate – mentinerea perfecta a culorii pentru cele mai delicate fibre datorita controlului temperaturii.
- Programul de uscare Wool – creat special sa protejeze cele mai fine fibre din lana etichetate drept „tumble dry” cu rezultate excelente fara a provoca degradarea fibrelor.

Noile uscatoare Aqualtis WD si New Washer Dryer garanteaza un tratament eficace de spalare si uscare cu o eficienta maxima de energie.

Brandul Hotpoint combina trecutul si viitorul pentru a da viata unei noi generatii de produse electrocasnice ergonomice, intuitive, sigure, cu un stil clasic, rafinat, care sa usureze sarcinile casnice.

Proiecte inovatoare au marcat istoria Hotpoint, printre care Unibloc-combinarea in premiera a elementelor de baza din bucatarie intr-o singura structura compacta sau OSA, premiata cu “Compasso d’Oro” de catre ADI, care oferea o consola de lucru intr-o singura forma. Alte linii au anticipat nevoile consumatorilor, un exemplu fiind Newstyle, care combina tehnologie, estetica si economie de energie, pentru a da viata conceptului unei bucatarii contemporane.

Intr-un singur cuvant - inalta performanta combinata cu un design rafinat. Viziunea ambitioasa s-a transpus in realitate prin colaborarea- initiata din 1968 si care continua - cu arhitectul japonez Makio Hasuike, ce interpreteaza cel mai bine starea Hotpoint si care este autorul, printre altele, a unor produse precum Quadrio - frigiderul cu 4 usi si un design unic, Aqualtis- masina de spalat care ofera programe customizate pentru orice tip de tesatura- rezultatul multor ani de studii in domeniul masinilor de spalat, combinat cu toata creativitatea lui Hasuike.

Hotpoint reprezinta un sinonim pentru excelenta in design, caracteristici diverse, confort, dar si inteligenta: in timp, compania a explorat lumea digitala si a domoticii, urmarind cele mai avansate tehnologii, dezvoltand produse inovatoare ca Leon@rdo, primul monitor de bucatarie interactiv, cu elemente multimedia, sau linia Ariston Digital si multe altele.

Lansarea tot mai multor solutii avansate a permis obtinerea unor rezultate importante si in zona sustenabilitatii eco. Grija speciala manifestata de Hotpoint pentru economisirea resurselor si protectia mediului a dus la lansarea unor electrocasnice care asigura standarde ridicate de eficienta si consumuri reduse, marcate prin simbolul Ecotech: masini de spalat rufe, masini de spalat vase, masini cu uscator, frigidere si cuptoare care asigura economii la consumul de energie, fara compromisuri in ceea ce priveste performanta. Mai mult, compania este angajata in monitorizarea continua a impactului asupra mediului de-a lungul procesului de fabricatie, reducand consumul de energie electrica, gaze naturale si apa, dar si emisiile de CO2.

Hotpoint este o marca inregistrata a Indesit Company.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu