marți, 9 septembrie 2014

Ansamblul rezidential Copou Bellevue, finalizat

Dezvoltatorul imobiliar de top, lider de piata, Adama, detinut integral de IMMOFINANZ Group, anunta finalizarea lucrarilor la ultima etapa de dezvoltare din ansamblul rezidential Copou Bellevue din Iasi, precum si vanzarea a 75% din apartamente inca din faza de constructie.

Procesul de vanzare a fost demarat in luna martie a acestui an si, intr-un interval de numai 6 luni, trei sferturi din apartamentele recent realizate au fost deja vandute, proiectul bucurandu-se de un real succes in piata.


O data finalizat, Copou Bellevue numara in prezent un total de 170 de unitati premium, amplasate in patru cladiri diferite. Ultima faza de dezvoltare cuprinde o constructie de 5 etaje si 50 de unitati, investitia totala pentru aceasta etapa fiind de 1,7 milioane euro, alocate exclusiv din fondurile companiei. Constructia recent incheiata a fost demarata in luna noiembrie 2013, iar livrarea se realizeaza la termen, respectand calendarul initial al dezvoltatorului.

Aceasta etapa din Copou Bellevue este compusa dintr-o selectie deosebita de tipuri de apartamente, de la studiouri duble, la apartamente de doua si trei camere, precum si mini penthouse-uri, unitatile situate la parter fiind prevazute cu gradini private, iar penthouse-urile de la etajul al patrulea, cu terase generoase. Suprafata utila a apartamentelor variaza intre 50 mp pentru studiourile duble si 150 mp pentru mini penthouse-uri. Clientii care au achizitionat o unitate inainte de finalizarea constructiei au beneficiat de oferte promotionale valabile pana la livrare.

“Analizand evolutia locala din ultimele 12 luni, este evident ca decizia de a relua dezvoltarea in Iasi s-a dovedit a fi o strategie castigatoare. Adama a dovedit astfel inca o data ca este un dezvoltator serios, de incredere si suntem mandri sa confirmam faptul ca ultima etapa din Copou Bellevue respecta standardele inalte de calitate pe care compania isi doreste sa le impuna in piata”, declara Laszlo Csiki, CEO Adama Group.

Conceputa sub semnul elegantei si al calitatii, ultima faza de dezvoltare din Copou Bellevue beneficiaza de finisaje premium, caracteristici de prima-clasa si un pachet complet de facilitati moderne: parcare privata, spatii de depozitare si un Health Club profesional cu sauna si sala de fitness, amplasat la parterul noii cladiri si dedicat exclusiv locatarilor. Un loc de joaca de mari dimensiuni va fi disponibil in curand in incinta proiectului. Calitatea cladirii este asigurata si de echipa implicata in constructia ei, Bog’Art fiind antreprenorul general al lucrarii, iar Vitalis Consulting asigurand managementul de proiect.

Ansamblul rezidential Copou Bellevue
“Ultima etapa din Copou Bellevue a fost realizata inca din proiectare exclusiv in actualele conditii de piata. Am mentinut standardul premium al proiectului si l-am adaptat in ceea ce priveste suprafetele si preturile, conform cerintelor pietei. De aceea, suntem incantati sa anuntam ca obiectivele noastre de vanzari pentru faza de constructie au fost depasite considerabil pe o piata care se afla inca in cautarea unui ritm constant”, declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

Copou Bellevue este situat intr-o zona deluroasa a exclusivistului cartier Copou, la numai 10 minute distanta de centrul orasului si avand in imediata apropiere cele mai importante doua universitati din Iasi, Parcurile Copou si Expozitiei, Gradina Botanica, centre culturale si muzee si excelente optiuni de petrecere a timpului liber, precum restaurante, cafenele sau baruri.

Concomitent cu aceasta faza de dezvoltare, Copou Bellevue a reintrat pe piata sub un nou concept – „Apartamente noi intr-o zona cu poveste veche”, proiectul oferind clientilor sai beneficiile unui stil de viata modern intr-o zona rezidentiala de renume, cum este Copoul. Astfel, tipurile de apartamente din incinta complexului au fost denumite dupa diferite perioade din epoca interbelica: studio Interbelic, apartamente de doua camere Annees Trente si Belle ?poque, unitati de trei camere Fin de Siècle si penthouse-uri Novecento.

Finalizarea constructiei din Copou Bellevue este a treia livrare de proiect realizata de Adama post-criza, dupa ce in toamna anului trecut au fost livrate ale doua noi faze de dezvoltare in Bucuresti – Edenia Titan II si Evocasa Optima II, 210 unitati nou-construite, implicand o investitie totala de 14,1 milioane euro.

Despre ADAMA

Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1.700 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.200.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Europa listate la bursa Compania este inclusa in indexul de top ATX al Bursei de Valori de la Viena si este prezenta si pe Bursa de Valori Varsovia. De la infiintarea sa, in 1990, IMMOFINANZ Group si-a constituit un portofoliu care numara in prezent peste 520 de proprietati de inalta calitate, avand o valoare de piata de aproape 7,2 miliarde euro. Ca un „motor in imobiliare”, compania se concentreaza pe conectarea celor trei sectoare principale de business: dezvoltarea de proprietati prime sustenabile, special concepute, amplasate in locatii premium, managementul profesionist al acestor proprietati si un ciclu de vanzari optimizat. IMMOFINANZ Group isi concentreaza activitatea pe segmentele de retail, office si logistic pe opt piete-cheie din regiune: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Polonia si Rusia.

Pentru mai multe informatii, accesati http://www.immofinanz.com | http://blog.immofinanz.com | http://properties.immofinanz.com

IMMOFINANZ Group in Romania

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari si investitori din Romania, cu un portofoliu de 89 de proprietati, format in cea mai mare parte din cladiri de birouri si spatii comerciale, estimat la 978,5 milioane de euro. Romania ocupa locul al treilea in portofoliul Grupului, cu o cota de 13,5%, dupa Rusia, cu 24,1%, si Austria, cu 18,7%. In noiembrie 2011, IMMOFINANZ Group a achizitionat Adama, un dezvoltator imobiliar de varf din Europa de Sud-Est, cu operatiuni importante pe piata rezidentiala din Romania. Tranzactia a consolidat operatiunile IMMOFINANZ Group in domeniul constructiilor si al dezvoltarilor rezidentiale din regiune, in special in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu