marți, 30 septembrie 2014

Au mai ramas doar trei zile pana la cea de-a doua editie ARThitecture!

ARThitecture Conference & Expo, evenimentul care reuneste la Cluj Napoca peste 150 de arhitecti din intreaga tara, are loc vinerea aceasta, in cadrul centrului business The Office, recent inaugurat.

Cea de-a doua editie a evenimentului are ca tematica Ecosistemele si Arhitectura Sustnabila, iar printre cei care vor sustine prezentari se numara Vlad Gaivoronschi, serban tiganas, Alexandra Stoica, Constantin Goagea, Eugen Panescu si multi altii.

Lista completa a speakerilor se gaseste aici.

Invitatii speciali ai editiei

Carlos Luna este reprezentant al casei de arhitectura Zaha Hadid, una dintre cele mai cautate din lume la ora actuala. Cu sediul central in Londra, Zaha Hadid Architects are in portofoliu mai mult de 950 de proiecte in 44 de tari. Echipa formata din 400 de arhitecti este condusa de arh.Zaha Hadid, o figura extrem de cunoscuta si apreciata in lumea arhitecturii, castigatoare a premiului Pritzker in 2004.

Bryan Avery, liderul arhitecturii futuriste din Londra, imbina cu success studiile teoretice cu pasiunea pentru materiale si pentru tehnologia constructiilor. Acest fapt se poate observa, pe cele mai cunoscute proiecte ale biroului in Londra, disponibile aici. Pentru toate aceste proiecte si pentru multe altele, biroul de arhitectura Avery Architects s-a bucurat de numeroase premii.

ARThitecture Conference & Expo reuneste la Cluj Napoca peste 150 de arhitecti din intreaga tara
ARThitecture ofera participantilor oportunitatea de a cunoaste indeaproape abordarile si tehnicile de proiectare ale unora dintre cele mai cautate case de arhitectura din Romania si din strainatate, proiecte actuale ale speakerilor, dar si oportunitatea de a intalni parteneri de incredere, furnizori de produse si servicii de cea mai inalta calitate:

SIATEC este divizia grupului Aluterm specializata in sisteme de automatizari pentru usi, ferestre si porti.

Viziunea grupului este aceea de a promova si sustine in Romania arhitectura de calitate. „Pentru noi constructiile reprezinta un spatiu pentru viata, in consecinta misiunea noastra este aceea de a oferi produsele de incredere necesare dezvoltarii lor. Consideram ca rolul de initiator al acestei schimbari de perspectiva il are arhitectura, prin libertatea pe care arhitectii o au in reimaginarea spatiilor pentru viata. Aluterm Group isi propune sa consolideze colaborarea dintre acestia si ceilalti actori ai pietei constructiilor, pentru a face posibila constructia spatiilor perfecte pentru viata.”

Siatec este furnizorul usilor rotative din sticla BLASI pentru cladirea The Office din Cluj Napoca si a celor din bronz, tot marca BLASI, de la cladirea United Business Center - Cluj Offices. Usile automate rotative BLASI de la cladirea The Office sunt construite integral din sticla, fiind integrate perfect cu fatada din sticla.

In cei peste 20 de ani de activitate SIATEC a participat la peste 1500 de proiecte.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu OAR. Sustinut de: Floors for You, Brikston, Big Impex, Stonerex, Simacek, Impress, Chic Ville si Euro GSM.

Sponsori principali: Ruukki, Reynaers Aluminium, Alukonigstahl, Aluterm Group.

Organizator: Libero Events

Libero Events este o agentie organizatoare de evenimente B2B si B2C care are in portofoliu manifestari in domenii precum: turism, comert online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectura, software si marketing. Organizam targuri si conferinte: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay.

Contact: office@liberoevents.ro sau 0752 552 464.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu