miercuri, 22 august 2012

Franke recomanda „Confesiuni din bucatarie” de Anthony Bourdain

Franke, lider mondial in productia de sisteme complete pentru bucatarie, este alaturi de cei care investesc pasiune in domeniul gastronomiei si recomanda cartea autobiografica a lui Anthony Bourdain, un produs editorial interesant, sustinut cu mandrie de Franke. Anthony Burdain este un renumit bucatar american devenit intre timp autor, critic culinar si realizatorul emisiunii „No Reservations” de pe Travel Channel.

Confesiuni din bucatarie” este o savuroasa carte ce reuseste sa transforme viata unui chef intr-o poveste captivanta presarata cu intamplari relatate cu o sinceritate brutala dar si cu simtul umorului. Cartea are la baza pasiunea pentru gatit pe care autorul o transmite intr-un mod vibrant in fiecare capitol.

De 100 de ani de cand compania Franke a fost infiintata, a creat produse care au urmarit indeaproape nevoile de confort si functionalitate ale oamenilor si s-au adaptat perfect schimbarilor in stilul lor de viata pentru a transforma timpul petrecut in bucatarie intr-o adevarata placere.

Franke investeste munca si pasiune pentru a crea produse cu un design unic si functionalitate optima. O bucatarie utilata cu produse Franke poate crea spatiul ideal pentru ca oricine sa-si puna in valoare talentul culinar.

„Pentru Franke, bucataria reprezinta centrul casei, locul cel mai familiar si prietenos din orice locuinta. De aceea, recomandam cu mare bucurie cartea „Confesiuni din bucatarie” prin intermediul careia veti descoperi secretele unui mare chef pe care va sfatuim sa le incercati cu incredere”, a declarat Florin Porojan, director general Franke.

Asocierea brandului Franke cu experientele intense ale unui maestru bucatar de talie internationala este urmatorul pas in dezvoltarea brandului pe piata din Romania si reprezinta o ocazie unica oferita cititorilor de a cunoaste detalii din culisele bucatariilor celor mai mari restaurante din lume.

Cartea va fi distribuita in lanturile de librarii Carturesti, Diverta, Humanitas precum si in librariile independente din marile orase.

Despre Franke Romania

Franke Romania este parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporatiei multinationale Franke Artemis si activeaza pe piata locala din anul 1998 fiind lider pe piata autohtona de echipamente incorporabile pentru bucatarii destinate uzului casnic. Compania apartine 100% concernului Franke Artemis. In prezent compania numara 30 de angajati si detine in portofoliu peste 1.500 de produse diferite.

Sistemele Franke de bucatarie includ toate echipamentele necesare unei bucatarii: chiuveta, bateria, plita, hota, cuptorul, masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptorul cu microunde, masina de spalat rufe si alte accesorii. Oferta de sisteme din inox (satinat, dekor si microdekor), este completata de sistemele colorate (cele de fragranite: avena, ardesia, sahara, grafite, alluminio, bianco), apreciate deopotriva de consumatorii din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu