joi, 30 august 2012

Ruukki Romania ofera gratuit folia anticondens pentru fiecare sistem complet de acoperis cu 40 sau 50 de ani garantie

Producatorul finlandez de invelitori metalice Ruukki Romania anunta lansarea campaniei de toamna pentru portofoliul de produse. Compania ofera gratuit folia anticondens pentru fiecare sistem complet de acoperis cu garantie de 40 sau 50 de ani achizitionat in perioada 1 Septembrie - 15 Octombrie 2012. Clientii pot regasi informatii despre campanie atat la punctele de vanzare ale partenerilor, cat si in mediul online pe www.ruukkiacoperis.ro.

Prin intermediul acestei campanii, Ruukki se adreseaza consumatorilor care isi propun in aceasta toamna o renovare a locuintei, dar si celor care au ajuns intr-o faza avansata de constructie a casei si doresc sa monteze deja acoperisul, pentru a proteja constructia in sezonul rece.

Toti clientii care vor achizitiona un sistem complet de acoperis ce dispune de garantie tehnica de 40 sau 50 de ani, in perioada 1 Septembrie - 15 Octombrie 2012 vor primi gratuit folia anticondens. Folia anticondens are rolul de a potenta iesirea vaporilor de apa care se formeaza in interiorul casei si de a impiedica apa de la exterior sa patrunda in interior.

„Sistemele de acoperis Ruukki au o garantie extinsa, reala, de pana la 50 de ani, garantie pe care o oferim conform standardelor impuse de Uniunea Europeana” declara Zoltan Szoke, Sales Director Ruukki Romania pe segmentul de acoperisuri. “Putem oferi 50 de ani deoarece avem peste 50 de ani de experienta in productia de tabla de otel pentru realizarea acoperisurilor metalice care se vand cu astfel de garantii, de 40 sau 50 de ani. Numai astfel poti respecta standardele de garantie iar termenele acestea nu pot deveni un simplu argument de marketing, ele trebuie sustinute si probate. Numai o companie multinationala puternica poate oferi un astfel de program. In plus am vrut sa subliniem importanta foliei anticondens intr-un sistem de acoperis” a mai subliniat el.

Zoltan Szoke, Sales Director Ruukki Romania
Zoltan Szoke, Sales Director Ruukki Romania - Acoperisuri
Sistemul de acoperis din tabla de otel de la Ruukki include o serie de elemente cum ar fi: profile de tabla tip tigla sau tabla prefaltuita; sistem de jgheaburi si burlane, disponibil in aceleasi culori cu ale profilului ales; accesorii de inchidere si etansare; elemente de ventilatie, necesare pentru ca imobilul sa poata „respira”; accesorii de fixare, in aceeasi culoare ca acoperisul, sau elemente de siguranta pe acoperis tip podet, scari pe acoperis, paratrasnete si parazapezi.

Ruukki este unul dintre cei mai importanti furnizori de tigla metalica din Romania si unul din cele mai puternice branduri pe aceasta piata. Produsele companiei sunt realizate din otel de cea mai buna calitate. Compania Ruukki are o experienta de 50 de ani in productia de oteluri si oteluri speciale, aceasta reprezentand o baza in ceea ce priveste garantiile oferite.

Ruukki produce profilele de acoperis cu cea mai mare durabilitate din piata, dar si sisteme de protectie pentru fiecare model in parte, care au proprietati deosebite de mentinere a aspectului si a durabilitatii in timp: straturi de protectie care se pot autocurata de praf atunci cand ploua, care rezista la salinitate ridicata, rezistente la zgariere, care nu isi modifica semnificativ culoarea la actiunea razelor UV, rezista la efectul ciclului de inghet-dezghet si la temperaturi extrem de ridicate. Ruukki dispune de o retea extinsa de distribuitori in toata tara, care pot sa ofere consultanta si montaj specializat.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.ruukkiacoperis.ro

Rautaruukki furnizeaza componente metalice, sisteme si sisteme integrate pentru industria tehnologica si de constructii. Compania detine un portofoliu extins de solutii metalice si servicii. Rautaruukki are operatiuni in 30 de tari si o echipa extinsa de peste 11.800 de angajati. Vanzarile nete ale companiei in anul 2011 au totalizat peste 2,8 miliarde de EUR. Compania este listata la bursa din Helsinki (Rautaruukki Oyj: RTRKS). Corporatia utilizeaza numele de marketing Ruukki.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu