luni, 13 august 2012

Palomba, colectia sculptata de natura axata pe linii fluide, inspirate din modul in care stancile sunt sculptate de valurile marii

Noua colectie Palomba de la Laufen, brand al Roca Group, este creatia unor cunoscuti designeri italieni, Ludovica si Roberto Palomba. Este o colectie axata pe linii fluide, inspirate din modul in care stancile sunt sculptate de valurile marii. Piesele centrale ale noii colectii sunt lavoarul “Menhir” si cada de baie cu design remarcabil. Acesti doi ”protagonisti” sunt insotiti de opt lavoare pentru blat si o noua serie de obiecte de mobilier pentru baie.

“Menhir”, al carui nume inseamna ”piatra inalta” in limba bretona, este un lavoar de ceramica cu contururi netede, fine, ce amintesc de rocile formate si slefuite de curentii marini, cu bolul contopindu-se organic in suprafata lavoarului. Ludovica si Roberto Palomba descriu acest efect drept ”amprenta naturii”. Caracteristica a intregii colectii, aceasta asigura faptul ca toate elementele se combina perfect intre ele.

Noua cada de baie urmeaza aceeasi filosofie: geometria sa dinamica, asimetrica, este inspirata de formele create de curgerea apei peste piatra de-a lungul mileniilor. Aceste linii naturale, modelate special pentru conturul corpului, promit un confort maxim si o sustinere ergonomica a coloanei vertebrale. Placerea imbaierii poate fi sporita si cu functiile de iluminare sau hiromasaj.

Noua colectie Palomba de la Laufen, brand al Roca Group

Colectie Palomba de la Laufen, de la Roca Group


In acelasi stil rafinat si delicat, Laufen introduce si noile obiecte de mobilier pentru baie, disponibile in mai multe culori, alaturi de o serie de corpuri modulare de mobilier, cu aspect elegant, pentru solutii practice de depozitare – creativitatea devine practic nelimitata.

Palomba, colectia sculptata de natura axata pe linii fluide

Palomba, o colectie axata pe linii fluide


Despre ROCA

Compania Roca, lider global in productia de obiecte sanitare, este prezenta in peste 135 de tari din intreaga lume. Ca parte a procesului de evolutie permanenta, Roca se concentreaza pe tehnologie, design si inovatie. Compania este considerata un punct de reper in industrie, lansand tendinte peste tot in lume prin designul produselor sale. Pentru a-si mentine pozitia de lider, Roca incheie parteneriate cu cei mai renumiti arhitecti (Moneo, Chipperfield, Herzog & de Meuron), decoratori si studiouri de design (Benedito Design, Giugiaro, Schmidt & Lackner) din lume. Roca pune un accent deosebit pe protejarea mediului inconjurator, prin functionalitatea produselor si prin evolutia constanta a sistemelor ce reduc consumul de apa si energie.

Roca este prezenta in Romania din anul 2006, cand a preluat de la compania austriaca Lasselsberger, fabrica de obiecte sanitare Cesarom, de la Bucuresti. Roca ofera in Romania solutii complete pentru baie la aceleasi standarde internationale de design si tehnologie, ca in intreaga lume. In prezent, Roca Obiecte Sanitare se adreseaza clientilor corporate si consumatorilor finali prin marcile Zoom (segmentul economic), Roca (segmentul mediu) si Laufen (segmentul de top). Produsele Roca pot fi achizitionate de pe intreg teritoriul tarii, prin intermediul celor peste 35 de distribuitori autorizati din toate marile orase ale Romaniei.

Pentru mai multe informatii, accesati www.ro.roca.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu