luni, 3 iunie 2013

Franke, lider mondial in productia de sisteme de bucatarie, celebreaza 15 ani in Romania

Franke, lider mondial in productia de sisteme de bucatarie, anunta cu bucurie aniversarea a 15 ani de succes pe piata din Romania.

Renumit pentru functionalitatea avansata a produselor si designul lor distinctiv, brandul Franke a reusit sa se impuna ca lider al pietei de electrocasnice premium din Romania prin produse si servicii de inalta calitate. De-a lungul anilor, Franke si-a extins prezenta la nivel national ajungand la 22 de showroom-uri partenere.

Parte din grupul elvetian Franke Artemis cu o experienta de 100 ani, Franke ofera clientilor posibilitatea de a-si exprima stilul personal prin sistemele de bucatarie alese si de a transforma timpul petrecut in bucatarie intr-o pasiune, nu doar o obligatie. In prezent produsele Franke sunt folosite in bucatariile a peste 100 de milioane de locuinte din intreaga lume.

Sesizarea oportunitatilor in fiecare provocare intalnita dar si plasarea consumatorilor in centrul tuturor activitatilor au devenit factorii cheie din spatele povestii de succes a companiei Franke in Romania.

„Ma simt onorat sa fac parte din echipa Franke si sa contribui la scrierea istoriei companiei prin excelenta tehnologica, calitatea si design-ul inovator. Suntem convinsi ca prin multa munca si devotament, vom ajunge sa celebram cu mare fast 100 de ani de existenta in Romania”, a declarat Florin Porojan, Director General Franke Romania.

Franke 15 ani - Echipa Franke Romania
Activitatile Franke din ultimii ani nu s-au bazat doar pe dezvoltarea unor sisteme inovative de o calitate superioara ci si prin sustinerea domeniului gastronomic. De la sponsorizarea renumitului show de televiziune MasterChef pana la aducerea marilor maestri ai bucatariei internationale aproape de publicul larg prin lansarea pe piata locala a cartii autobiografice a lui Anthony Bourdain, Franke a fost alaturi de cei care investesc pasiune in acest domeniu. Anul acesta, Franke continua acest demers, anuntand asocierea cu Chef-ul elvetian Jakob Hausmann care va promova produsele Franke in actiunile sale.

Franke 15 ani - moment culinar
Cu ocazia aniversarii celor 15 ani, Franke editeaza cartea de bucate „Franke’s Treats”. Cartea este un proiect special dedicat pasionatilor de gastronomie, iar in ea se regasesc atat retetele celebrului Chef Hausmann dar si retetele adunate de pe pagina de Facebook Bucataria de Arta:

Franke 15 ani - lansare cartea de bucate Frankes Treats
https://www.facebook.com/pages/Bucataria-de-Arta/576527672377058

Despre Franke Romania

Franke Romania este parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporatiei multinationale Franke Artemis si activeaza pe piata locala din anul 1998 fiind lider pe piata autohtona de echipamente incorporabile pentru bucatarii destinate uzului casnic. Compania apartine 100% concernului Franke Artemis. In prezent, compania numara 30 de angajati si detine in portofoliu peste 1.500 de produse diferite.

Sistemele Franke de bucatarie includ toate echipamentele necesare unei bucatarii: chiuveta, bateria, plita, hota, cuptorul, masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptorul cu microunde, masina de spalat rufe si alte accesorii. Oferta de sisteme din inox (satinat, dekor si microdekor), este completata de sistemele colorate (cele de fragranite: avena, ardesia, sahara, grafite, alluminio, bianco) apreciate de consumatorii din Romania. Produsele comercializate de companie sunt produse in proportie de 95% in Italia, iar restul sunt importate din Scotia, Germania si Elvetia. Franke Romania desfasoara activitati de export in Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu