vineri, 31 mai 2013

Stoc epuizat la apartamentele de doua camere din Evocasa Armonia

Luna mai a adus finalizarea stocului la unitatile de doua camere din proiectul rezidential Evocasa Armonia, amplasat in cartierul Titan din Bucuresti. Ansamblul realizat de dezvoltatorul imobiliar de top, lider de piata, Adama ajunge astfel la un grad de vanzare de 90%, prima faza a proiectului cuprinzand un total de 262 de apartamente, amplasate in doua cladiri de cate 13 etaje.

In urma epuizarii stocului de apartamente cu doua camere, in Evocasa Armonia mai sunt disponibile apartamente de una si trei camere si penthouse-uri. Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, toate persoanele care vor achizitiona un apartament de 3 camere in incinta proiectului pe parcursul lunii iunie vor primi cadou din partea Adama, in limita a 1.500 euro, mobilierul pentru dormitorul celui mic.

„Chiar si in aceste conditii dificile de piata care au dominat segmentul rezidential, ritmul in care se deruleaza procesul de vanzari in primele 5 luni ale acestui an nu face decat sa ne confirme previziunile de la inceputul lui 2013: piata incepe sa se inscrie pas cu pas pe un trend ascendent, iar cererea de locuinte este in crestere. Anul 2013 se dovedeste a fi mult mai dinamic fata de aceeasi perioada a anului trecut”, declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama.

Principalele avantaje ale proiectului Evocasa Armonia sunt localizarea si standardele inalte de calitate la care este realizat. Ansamblul este situat in cartierul Titan, la doar 5 minute distanta de statia de metrou si de parcul cu acelasi nume, avand in imediata apropiere mai multe scoli si gradinite. Aflat intr-o zona usor accesibila a orasului, in proximitatea proiectului se afla si multiple centre comerciale precum Iris Titan Shopping Center, Billa sau Auchan.

Apartament Evocasa Armonia
Pentru securitatea locatarilor, in proiect este asigurata paza 24 de ore din 24, iar apartamentele dispun de dotari pentru aer conditionat, parchet, sistem de incalzire, bai echipate si usi securizate. In pretul apartamentului, sunt incluse si bucatariile utilate si mobilate.

Evocasa Optima
In conditiile in care Adama a dezvoltat multiple proiecte in cartierul Titan, clientii care se afla in cautarea unui apartament cu doua camere dispun in continuare de variante multiple chiar daca stocul in Evocasa Armonia a fost epuizat. Cei interesati pot alege acum unul din diferitele tipuri de unitati cu doua camere din noile faze de dezvoltare ale Edenia Titan si Evocasa Optima. Noile apartamente vor fi finalizate si livrate in toamna acestui an, 25% din fiecare proiect fiind deja vandut inca din faza de constructie.

Despre Adama

Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina ?i Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1500 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.000.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu