vineri, 26 iulie 2013

Combina frigorifica Side-by-Side de la Liebherr - solutia perfecta pentru pasionatii de gastronomie

Alimentatia sanatoasa este cea mai noua tendinta in arta culinara contemporana, iar o conditie esentiala pentru sanatate este prospetimea produselor utilizate, pastrate in conditii optime. De aceea, combinele Side-by-Side de la Liebherr sunt solutia perfecta pentru orice maestru bucatar care isi doreste prospetime la nivel inalt. Noul Side-by-Side SBSes 8283 PremiumPlus este mai mult decat un aparat foarte incapator – avand patru zone de climatizare si o serie de functii inovatoare, poate fi solutia perfecta pentru pasionatii de gastronomie.

SBSes 8283 incorporeaza tehnologia inovatoare Liebherr - BioFreshPlus, tehnologie ce prelungeste prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata decat frigiderele traditionale. Include trei sertare BioFresh, montate pe sine telescopice, ce permit diverselor tipuri de alimente sa fie depozitate in conditii diferite, pastrand vitaminele, aromele delicate si aspectul apetisant al acestora. Sertarul de sus poate fi reglat la 0 gradeC sau chiar -2 gradeC, temperatura perfecta pentru pastrarea pestelui si a fructelor de mare. Pentru pastrarea fructelor exotice, sertarul BioFresh poate fi reglat la o temperatura de 6 gradeC. De asemenea, trebuie sa avem in vedere si ajustarea umiditatii – fructele si legumele se pastreaza mai bine la umiditate ridicata, pe cand carnea, pestele si produsele lactate se conserva ideal intr-un mediu uscat.

Aparatul este dotat pe ambele parti cu coloane luminoase LED integrate in compartimentul interior. Satinarea speciala a carcasei luminilor produce o atmosfera luminoasa placuta.

In congelatorul NoFrost, alimentele sunt congelate prin intermediului aerului de circulatie racit, iar umiditatea este transportata in exterior. Astfel, in congelator nu se va mai forma gheata, iar alimentele nu se mai pot bruma. Cu NoFrost decongelarea nu mai este necesara.

O alta functie captivanta a SBSes 8283 este IceCenter-ul integrat in usa, cu afisaj LED cu senzori tactili, un punct de atractie pentru orice bucatarie. Acest dispozitiv ofera gheata zdrobita sau cuburi si apa racita pentru servirea bauturilor reci. Prin sistemul TwistTray - IceCenters se pot obtine cuburi de gheata cu aspect placut, care nu se vor lipi in momentul utilizarii.

Liebherr - Combina Side-by-Side SBSes 8283 PremiumPlus
Amortizarea inchiderii SoftSystem este o inovatie pentru mai multa siguranta si confort. Sistemul SoftSystem integrat in usa amortizeaza miscarea la inchiderea acesteia. Chiar si in cazul unei incarcari complete a usii interioare, SoftSystem asigura o inchidere foarte delicata a acesteia. In mod suplimentar, de la o distanta echivalenta cu un unghi de inchidere de la circa 45?, usa se inchide automat.

Simbol al calitatii si inovatiei in tari din intreaga lume, aparatele frigorifice Liebherr sunt distribuite de compania Marelvi in Romania, incepand din 2008 si pot fi achizitionate prin magazinele marilor retaileri de electrocasnice din intreaga tara, dar si prin showroom-urile producatorilor de mobila specializati in domeniul produselor incorporabile.

Despre Liebherr
Cu sediul in Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate. Conceputa sub exigenta calitatii superioare si a design-ului de exceptie, linia completa de aparate electrocasnice Liebherr este rezultatul experientei companiei de peste 50 de ani in acest domeniu. Aceasta include frigidere de dimensiuni mici, combine si frigidere, lazi frigorifice, frigidere pentru pastrarea alimentelor si pentru racirea bauturilor, racitoare pentru vinuri si vitrine pentru vinuri cu dispozitiv de control al temperaturii, precum si frigidere si congelatoare pentru uz comercial.

Liebherr inseamna astazi un grup de peste 100 de companii, cu aproximativ 30.000 de angajati pe toate continentele, inclusiv Asia.

Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calitatii in Europa, dar si in alte parti ale lumii. In fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse in fabricile Liebherr.

Incepand din aprilie 2008, Marelvi a devenit unic importator si distribuitor al produselor frigorifice Liebherr pe piata romaneasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu