marți, 2 iulie 2013

Liebherr: Combina CBNes 6256, centru de prospetime, eleganta si sanatate

Combina frigorifica potrivita poate deveni elementul central de prospetime, eleganta si sanatate al intregii case. Un aparat incapator, cu functii utile, care ajuta la pastrarea optima si cat mai indelungata a alimentelor ne va face viata mai usoara. In acest sens, combina frigorifica CBNes 6256 de la Liebherr aduce o multime de inovatii si tehnologii cu ajutorul carora timpul petrecut in bucatarie devine o placere.

Aparatul include tehnologia BioFresh, cu ajutorul careia alimentele isi pastreaza vitaminele sanatoase, aromele delicate si aspectul apetisant pentru o perioada de pana la 3 ori mai lunga decat in frigiderele traditionale.

Sistemul NoFrost asigura o congelare de calitate superioara datorita tehnologiei de ultima generatie, iar compartimentul congelator nu va necesita niciodata decongelare.

Comanda eleganta si precisa MagicEye, cu sistemul de control prin atingere (touch), asigura respectarea exacta a temperaturii selectate in frigider si congelator.

Sistemul Home Dialog permite comunicarea intre aparatele frigorifice din locuinta - un aparat situat la subsol, de exemplu, poate fi reglat prin intermediul display-ului unei combine compatibile HomeDialog aflata la etaj.

Cu noul IceMaker automat, avem la dispozitie cuburi de gheata pentru fiecare ocazie. Un filtru de apa integrat asigura o calitate optima a apei pentru productia cuburilor de gheata proaspete.

Combina frigorifica CBNes 6256 de la Liebherr
Mai mult, aparatul din seria PremiumPlus este dotat pe ambele parti cu coloane luminoase LED integrate in compartimentul interior. Satinarea speciala a carcasei luminilor produce o atmosfera luminoasa placuta. In acelasi timp, coloanele de lumina permit reglarea variabila a rafturilor de sticla. Iluminarea cu LED din tavan asigura iluminarea uniforma a spatiului interior.

Pentru calitatea inalta, designul elegant si eficienta energetica, CBNes 6256 ca fost premiat in cadrul evenimentului Plus X Awards, iar la renumitul reddot Award, combina a castigat distinctia ”Best of the Best”.

Despre Liebherr

Cu sediul in Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate. Conceputa sub exigenta calitatii superioare si a design-ului de exceptie, linia completa de aparate electrocasnice Liebherr este rezultatul experientei companiei de peste 50 de ani in acest domeniu. Aceasta include frigidere de dimensiuni mici, combine si frigidere, lazi frigorifice, frigidere pentru pastrarea alimentelor si pentru racirea bauturilor, racitoare pentru vinuri si vitrine pentru vinuri cu dispozitiv de control al temperaturii, precum si frigidere si congelatoare pentru uz comercial.

Liebherr inseamna astazi un grup de peste 100 de companii, cu aproximativ 30.000 de angajati pe toate continentele, inclusiv Asia.

Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calitatii in Europa, dar si in alte parti ale lumii. In fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse in fabricile Liebherr.

Incepand din aprilie 2008, Marelvi a devenit unic importator si distribuitor al produselor frigorifice Liebherr pe piata romaneasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu