Producatorul de materiale de constructii Duraziv, detinut de antreprenorul Daniel Guzu, anunta recrutarea a doi noi manageri care vor contribui la dezvoltarea de retete noi si eficientizarea productiei. Astfel, Vasile Staicu a fost numit Director Divizie Vopsele Duraziv, dupa ce timp de sase ani a ocupat pozitia de Director de Productie in cadrul Fabryo Corporation. De asemenea, Marius Terec a fost numit Director Operatiuni Adezivi. Anterior, acesta a fost Directorul Tehnic si R&D al producatorului de adezivi Tassullo.
Vasile Staicu are 44 de ani si o experienta de 12 ani pe segmentul de finisaje. Din postura de Director Divizie Vopsele Duraziv el va coordona o echipa formata din 30 de profesionisti. Staicu va supraveghea intreg fluxul operational din cadrul diviziei de vopsele si tencuieli. Dupa mai bine de 11 ani petrecuti in compania Fabryo Corporation, Staicu a ales sa-si continue cariera la Duraziv, companie fondata de acelasi antreprenor.
Marius Terec, noul Director Operatiuni Adezivi al Duraziv, este de formatie inginer chimist si are 37 de ani. Terec se alatura echipei Duraziv dupa 7 ani de experienta in segment, anterior ocupand pozitia de Director Tehnic si R&D in cadrul companiei Tassullo.
“Business-ul Duraziv are un foarte mare potential de crestere pe fiecare dintre segmentele pe care este activ, dar atingerea acestui potential depinde de oamenii din echipa”, declara Daniel Guzu, fondatorul companiei Duraziv. “Angajatii sunt cel mai de pret activ al unei companii. Din momentul in care am infiintat Duraziv ne-a bucurat ca am putut avea in echipa multi dintre oamenii alaturi de care am creat o poveste frumoasa la Fabryo, asa cum este acum si cazul lui Vasile Staicu”, adauga Daniel Guzu. “In Marius Terec am mare incredere ca vom putea dezvolta impreuna toate produsele pe care le am in minte de ceva timp si pe care doresc sa le aduc pe piata”, spune Daniel Guzu.
Numarul de angajati Duraziv a crescut cu 12% in 2012, echipa numarand in prezent 143 de angajati. De altfel, schema de personal s-a dezvoltat constant, in fiecare an existand extinderi si angajari care sa sustina cresterea companiei. Comparativ cu 2008, echipa Duraziv s-a dublat. Cel mai dinamic departament din punct de vedere al numarului de angajati noi este cel de vanzari. Business-ul Duraziv a fost unul construit pe valori precum loialitate, o mare parte din echipa actuala a companiei lucrand anterior alaturi de Daniel Guzu in cadrul primului sau business. Rata de retentie in cadrul angajatilor Duraziv este, de altfel, una foarte crescuta.
Marius Terec va dezvolta divizia de adezivi unde va continua activitatea de cercetare si inovatie in domeniu, aceasta fiind una din principalele directii din strategia de dezvoltare a companiei Duraziv. Liantul Kauciuc este cea mai cunoscuta inovatie a companiei, care a imbunatatit semnificativ calitatile tehnice ale produselor din portofoliu. “Deja lucram la doua produse noi pe care le testam acum in santier si pe care speram sa le lansam in scurt timp”, explica Daniel Guzu.
Anul trecut Duraziv a inaugurat o linie noua de productie vopsele si tencuieli decorative pe platforma de la Popesti Leordeni, fiind practic singurul jucator de pe acest segment cu o investitie notabila intr-o linie de productie. In aceasta unitate lucreaza acum 25 de persoane. Divizia de vopsele si tencuieli a generat vanzari totale de 2,5 milioane de euro in 2012, Duraziv fiind principalul furnizor de tencuieli colorate in Bucuresti, in cadrul programului national de termoreabilitare. Investitiile totale in platfoma Duraziv se ridica la peste 13 mil EUR.
Duraziv este o companie activa pe piata de materiale de constructii inca din anul 2003, cand a fost infiintata sub denumirea initiala de Bau Profil de catre antreprenorii Daniel si Irina Guzu. Compania produce materiale de constructii din categoria adezivi, profile metalice, vopsele, produse pentru finisari interioare si exterioare, sisteme complete de termoizolare si hidroizolare. Divizia producatoare de adezivi s-a lansat in urma unei investitii de peste 8,5 mil. euro intr-o fabrica moderna, cu o capacitate de productie de 200.000 de tone pe an, situata in Popesti Leordeni. Fabrica este dotata si cu un laborator propriu, echipat la standarde europene, unde sunt testate toate produsele. In 2012 compania a raportat o cifra de afaceri de circa 17 milioane de euro.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu