miercuri, 14 august 2013

Bateriile Evol de la Roca - Tehnologia inspirata din natura

Colectia de baterii Evol de la Roca, lider mondial in productia de obiecte sanitare, propune transformarea elementelor naturale in solutii tehnologice avansate, cu un design impecabil. Colectia prezinta linii inovatoare, forme organice si geometrii simple.

Inspirata de natura insasi, Evol propune solutii ce creeaza un cadru pur si organic in spatiul de baie. Forma sa speciala permite apei sa curga precum o cascada, evocand aspectul fantanilor traditionale.

Economie de apa

Grija fata de mediu si preocuparea pentru sustenabilitate se reflecta in tehnologia avansata de control al debitului de apa, ce ofera un grad ridicat de confort si economii semnificative de apa. Modelele pentru lavoar genereaza un debit maxim de 8l/minut, iar cele pentru baie si dus incorporeraza, de asemenea, un sistem avansat care permite un debit maxim de 18 l/minut.

Bateriile cu monocomanda Evol asigura finetea si precizia operationala ideale pentru echiparea spatiului de baie. Clientii au la dispozitie bateria pentru cada si dus, bateria pentru lavoar cu scurgere automata, bateria inalta pentru lavoar si bateria incastrata.

Roca Evol Baterii Sanitare
Roca Evol
Despre ROCA

Compania Roca, lider global in productia de obiecte sanitare, este prezenta in peste 135 de tari din intreaga lume. Ca parte a procesului de evolutie permanenta, Roca se concentreaza pe tehnologie, design si inovatie. Compania este considerata un punct de reper in industrie, lansand tendinte peste tot in lume prin designul produselor sale. Pentru a-si mentine pozitia de lider, Roca incheie parteneriate cu cei mai renumiti arhitecti (Moneo, Chipperfield, Herzog & de Meuron), decoratori si studiouri de design (Benedito Design, Giugiaro, Schmidt & Lackner) din lume. Roca pune un accent deosebit pe protejarea mediului inconjurator, prin functionalitatea produselor si prin evolutia constanta a sistemelor ce reduc consumul de apa si energie.

Roca este prezenta in Romania din anul 2006, cand a preluat de la compania austriaca Lasselsberger, fabrica de obiecte sanitare Cesarom, de la Bucuresti. Roca ofera in Romania solutii complete pentru baie la aceleasi standarde internationale de design si tehnologie, ca in intreaga lume. In prezent, Roca Obiecte Sanitare se adreseaza clientilor corporate si consumatorilor finali prin marcile Zoom (segmentul economic), Roca (segmentul mediu) si Laufen (segmentul de top). Produsele Roca pot fi achizitionate de pe intreg teritoriul tarii, prin intermediul celor peste 35 de distribuitori autorizati din toate marile orase ale Romaniei.

Pentru mai multe informatii, accesati www.ro.roca.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu