marți, 13 august 2013

Elis Pavaje a raportat o crestere de 43% a vanzarilor de pavaj rezidential in primul semestru din 2013

- Bugetul alocat de romani pentru o lucrare rezidentiala este de aprox. 10.000 de lei
- Suprafata medie a unei curti pavate este de 120 de metri patrati

Elis Pavaje, lider pe piata pavajelor din Romania, a raportat o crestere de aprox 43% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2012. Avansul este sustinut de noile produse de pavaj rezidential si produsele ornamentale (palisade, blocuri de zid) lansate de companie in ultima perioada, precum si de extinderea retelei de distributie, produsele Elis Pavaje fiind in prezent comercializate in majoritatea retelelor de tip Do It Yourself din tara. Nu in ultimul rand, cresterea vanzarilor a fost determinata de oferta completa de servicii oferita de companie: productie, consultanta, proiectare, transport, montaj.

Emil Gota director general Elis Pavaje“Produsele de pavaj rezidential isi continua trendul ascendent, tot mai multi clienti alegand pavajul in detrimentul celorlalte optiuni de amenajare a spatiului exterior datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera precum: un design modern, rezistenta la gelivitate si la uzura si un finisaj complet care permite aerisirea solului si un drenaj eficient”, a declarat Emil Elisiu Gota, director general Elis Pavaje.

Clientii care si-au amenajat curtile in prima jumatate a acestui an cu pavaj rezidential au alocat pentru o suprafata de aproximativ 120 de metri patrati suma de circa 10.000 de lei, suma care include produsele de pavaj si montajul. Din valoarea totala a lucrarii, intre 30 si 50% reprezinta pretul lucrarilor de montaj alcatuit din manopera si materialele auxiliare: nisip, balast, ciment.

pavaj rezidential Elis Pavaje
Elis Pavaje ofera o gama larga de produse, cu peste 24 modele rezidentiale in pana la 8 variante de culori, rezultand un numar vast de posibilitati de amenajare. In materie de cromatica, clientii romani prefera in continuare produsele in culori traditionale precum ciment, rosu, antracit si alb precum si culorile de pamant (crem, nisip, travertin, antracit). In functie de zona geografica, romanii se orienteaza fie catre modele clasice precum pavajul antichizat sau cel cu aspect de piatra, dar si catre modele cu design minimalist, forme simple si drepte, prezente in special in zonele urbane.

Produsele Elis Pavaje pot fi gasite atat in retelele de magazine DYI cat si la cele doua showroom-uri din Petresti si Stoenesti, cel din urma, lansat in octombrie 2012, fiind cel mai mare showroom Elis de pavaj din Romania.
Elis Pavaje se mentine lider de piata, inregistrand in 2012 o crestere de 15% a cifrei de afaceri, ajungand la 97,4 milioane lei, comparativ cu 84,6 milioane lei, vanzari realizate in 2011.

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje este liderul pe piata amenajarilor cu pavaje. Infiintata in 1991 in Alba, Elis Pavaje ofera in prezent un sistem complet si inovativ de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la consultanta si proiectare pana la productie si montare. Compania are in prezent doua unitati de productie in Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova) care asigura un volum in medie de 8.000 mp/zi.

De-a lungul celor 22 de ani de experienta in domeniu, compania a dezvoltat cea mai larga gama de pavaje de pe piata romaneasca. Pentru detalii, consultati www.elis.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu