marți, 20 august 2013

Praktiker aniverseaza 11 ani pe piata din Romania, cu un nou website si cu oferte pentru clientii sai

Praktiker aniverseaza 11 ani pe piata din Romania, prilej cu care a pregatit mai multe surprize pentru clientii sai. Astfel, la inceputul lunii august, retailerul de do-it-yourself a relansat platforma online www.praktiker.ro, punand la dispozitia utilizatorilor mai multe tool-uri utile pentru proiectele de amenajare. In plus, toti clientii Praktiker se vor bucura de promotii speciale si premii instant pentru cumparaturile efectuate in magazine.

Noul site Praktiker – aplicatii utile pentru proiectele de amenajari

In august, Praktiker Romania si-a relansat site-ul oficial intr-o varianta mai prietenoasa si orientata spre nevoile clientilor sai, dezvoltand in acelasi timp si o versiune pentru mobil si tableta. De acum, utilizatorii se pot bucura de aplicatii speciale, care le vor usura considerabil munca, un prim exemplu fiind calculatorul de materiale – foarte util in elaborarea listelor de cumparaturi pentru proiectele DIY. De asemenea, vor avea la dispozitie si o galerie virtuala cu mii de produse de DIY si un ghid de amenajari, care ii va ajuta in alegerea si combinarea potrivita a articolelor pentru casa.

Pe site-ul Praktiker vor putea fi gasite toate ofertele si promotiile aflate in desfasurare in magazinele retailerului german. In plus, va exista si o sectiune dedicata clientilor fideli, unde acestia isi vor putea verifica statusul cardului si vor putea fi la curent cu toate ofertele care le sunt destinate.

”Relansarea site-ului este un proiect planificat de ceva vreme si ni s-a parut oportun sa facem acest pas in contextul aniversarii celor 11 ani de Praktiker pe piata din Romania. Noua versiune a site-ului a fost gandita ca un indrumator pentru toti cei care doresc sa-si construiasca, sa-si amenajeze sau sa-si renoveze locuinta si au nevoie de idei sau sfaturi. In plus, odata cu relansarea platformei online www.praktiker.ro, am initiat si un concurs. Astfel, primii 1000 de utilizatori care o vor accesa vor primi automat vouchere de cumparaturi in valoare de 20 lei, pe care le pot folosi in orice magazin Praktiker din tara.”, declara Cornelia Gheorghe, Director de Achizitii Praktiker Romania.

Magazin Praktiker Romania
11 ani pe piata din Romania

Pentru a marca momentul aniversar, Praktiker va lansa si o campanie dedicata clientilor sai, sub deviza: ”Venit, cumparat, castigat!”. Astfel, toti cei care vor avea cosuri de cumparaturi mai mari de 100 lei, in perioada 22 august – 11 septembrie, vor deveni instant castigatori in promotie. Printre cadourile oferite se numara tablete iPad 4, telefoane Samsung Galaxy Y, CEC-uri in valoare de 100 lei si 50 lei, precum si alte produse DIY (rulete, stropitori, prelungitoare cu trei prize, pelerine de ploaie, lanterne, suporturi pentru ziare si multe altele).

Despre Praktiker

In Romania, Praktiker s-a impus ca lider al pietei de DIY, fiind cel mai cunoscut brand in randul consumatorilor romani, cu un nivel de notorietate promptata de peste 98%. In prezent, compania are 27 magazine in 23 de orase din tara. Oferta Praktiker Romania cuprinde peste 40.000 de produse, incluzand: materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior; produse sanitare; mobila; electronice si electrocasnice; produse pentru gradinarit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu