joi, 1 august 2013

Viitorii locatari Evocasa Selecta vor beneficia de servicii exclusiviste de concierge

Dezvoltatorul imobiliar lider de piata Adama anunta includerea unor noi facilitati exclusive de care vor beneficia locatarii proiectului rezidential Evocasa Selecta din Bucuresti. Incepand cu luna august 2013, toate persoanele care vor achizitiona un apartament in incinta ansamblului aflat in zona Foisorul de Foc vor avea la dispozitie in mod automat servicii concierge asigurate de compania Consiergo.

Bilete la Formula 1 si acces la specialisti straini de renume

Proprietarii Evocasa Selecta vor beneficia in mod gratuit de asistenta 24 de ore din 24 din partea unei echipe dedicate prin intermediul careia isi pot rezerva o vacanta exclusivista, bilete la un concert sau se pot programa la medici de renume din Romania si din strainatate. Peste 200 de parteneri din domenii diverse le vor asigura servicii integrate medicale, administrative, de lifestyle, ingrijire casa, turism si evenimente.

„Am ales sa oferim serviciile de concierge intr-un format integrat viitorilor nostri locatari din Evocasa Selecta. Stim cat de ocupati sunt si cat de mult apreciaza un serviciu sau un produs de calitate care sa le usureze viata cotidiana. Asadar, adaugarea unor servicii de concierge a venit ca un pas firesc, din dorinta de a le oferi sprijinul nostru”, declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama.

Fiecare viitor locatar Evocasa Selecta va primi, o data cu cheile noului apartament, un card pentru servicii concierge valabil timp de un an. In functie de valoarea apartamentului achizitionat, acesta va intra in posesia unui pachet Premium (pentru proprietati cu o valoare de pana in 150.000 euro) sau Exclusiv (pentru proprietatile care depasesc 150.000 euro).

Daca serviciile Premium pot solutiona nevoi curente precum servicii de baby-sitting sau de curatenie, pachetul Exclusiv asigura accesul la specialisti internationali recunoscuti si la evenimente deosebite, precum premiile Oscar sau curse de Formula 1.

Evocasa Selecta-servicii exclusiviste de concierge
„Serviciile din pachetul Premium rezolva probleme consumatoare de timp sau urgente, beneficiarul unui astfel de pachet cumparand timp si calitate. Cu abonamentul Exclusiv, clientii cumpara nu numai timp, ci un stil de viata. Ne bucura initiativa Adama pentru ca avem posibilitatea de a ne extinde si demonstra expertiza si intr-un sector neexplorat pana acum – cel rezidential”, declara Carmen Voicu, Managing Partner Consiergo.

Compania Consiergo, furnizorul serviciilor de concierge din Evocasa Selecta, pune la dispozitia clientilor proprii o gama vasta de servicii, de la satisfacerea unei singure nevoi, pana la crearea unor pachete de servicii personalizate. O echipa de specialisti, cu experienta in domenii precum turism si evenimente, servicii medicale, marketing si client service este disponibila 24/7.

Ansamblul rezidential Evocasa Selecta, complet finalizat, se afla in zona centrala a Bucurestiului, fiind proiectul premium din portofoliul companiei Adama. Cladirea de o arhitectura aparte este formata din 77 de apartamente de doua, trei si patru camere cu un design futurist, finisaje de top, dar si terase de pana la 129 mp care ofera o priveliste deosebita de sus asupra orasului.

Despre Adama

Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina ?i Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1650 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.100.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu