luni, 24 noiembrie 2014

H Metal, distribuitorul din metalurgie care nu lasa clientii sa astepte

Principalul atu al H Metal este, potrivit declaratiilor reprezentantilor sai, rapiditatea, seriozitatea si profesionalismul cu care trateaza fiecare comanda primita.

„Livram in toata tara, fara exceptie, avem colaborari foarte bune cu multi transportatori si fie ca este vorba de o bara sau zeci de tone putem face livrarea imediat in orice colt al tarii.

Pe clienti ii interseaza daca le ajunge marfa dorita maine in santier si asta putem noi face, sa ajunga maine”, a explicat Lucian Haritonov.

Este greu sa iti faci si sa iti mentii o buna reputatie pe o piata dinamica si extrem de competitiva precum cea a livrarilor de produse metalurgice. De aceea H METAL asigura fiecarui client servicii quality si produse fara concurenta.

Produse Metalurgice, H Metal
Cele mai mari vanzari au fost inregistrate la tevile patrate si rectangulare mari, de la 100 x 100 mm pana la 400 x 400 mm, profilele UNP, INP si europrofilele IPE, HEA si HEB foarte mari de la 200 mm la 1000 mm.

Tabla Zincata, H Metal
Esti in pana de idei? Specialistii H METAL lucreaza pentru tine! Vei primi nu doar sfaturi competente, ci vei putea achizitiona si materialele necesare punerii in practica a ideilor tale!

Principalii clienti sunt cei care isi construiesc hale de productii, spatii de depozitare, spatii birouri, totul pe profile metalice. De asemenea, livreaza in agricultura, pentru constructia de hale de depozitare pentru produse agricole, hale de depozitare de utilaje agricole, hale de procesare / prelucrare, etc. In domeniul industrial furnizeaza pentru hale de productie, hale de depozitare, etc.

„Avem un numar insemnat de clienti care executa diverse produse metalice pentru export – containere tehnice, macarale, poduri rulante, box-paleti metalici, cupe de excavatoare, sasiuri metalice, cadre metalice, tot felul de produse finite sau semifabricate din metal. De asemenea aprovizionam constant cu produse metalurgice diverse societati – fabrici din Romania ce folosesc aceste produse la diverse lucrari de intretinere, reparatii sau extinderi de spatii de productie / depozitare”, a mentionat Lucian Haritonov, adaugand faptul ca serviciile oferite sunt cele mai bune, „de cinci stele”.

O piata buna o reprezinta si consumatorii de tabla la dimensiuni atipice, pentru care livreaza tabla taiata la diferite latimi sau lungimi pentru a limita spre zero pierderile din cadrul procesului de productie.

H Metal ofera consultanta gratuita clientilor actuali si potentialilor clienti, cu profesionalism si promptitudine. Experienta acumulata pana acum, dar si pasiunea cu care reprezentantii firmei isi fac meseria, ii recomanda sa sfatuaisca pe fiecare client in cel mai potrivit fel, pentru a raspunde nevoilor acestuia.

Rapiditatea in ofertare si in livrare, precum si procurarea de produse metalurgice atipice sunt doar cateva dintre lucrurile cu care compania se mandreste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu