marți, 18 noiembrie 2014

Noul conector Fluke ir3000FC

Noul modul Fluke IR permite instrumentelor Fluke existente sa partajeze date cu alti membri ai echipei

Gama de multimetre digitale existente si un calibrator de bucla se vor conecta la aplicatia Fluke Connect™

Fluke, liderul mondial in instrumente de testare si masurare profesionale, a lansat un nou modul compact de interblocare, care permite conectarea wireless a unor instrumente Fluke existente la aplicatia gratuita Fluke Connect™. Introducand noul conector Fluke ir3000FC in portul IR al unui multimetru digital (DMM) Fluke 287 sau 289 sau al unui multimetru de proces Fluke 789 ProcessMeter™, tehnicienii pot captura eficient si in siguranta citiri in timp real, imediat, de pe afisajul principal in aplicatie, si pot partaja* date instantaneu cu alti membri ai echipei de pe teren.

Avantaje

Avantajele adaugarii modulului la instrumentele dumneavoastra Fluke sunt:

- Cu AutoRecord™ puteti captura in siguranta masuratori in sistemul de stocare Fluke Cloud™ de oriunde lucrati, fara a nota nimic. Orice membru al echipei cu un smart phone si aplicatia poate vedea datele
- Puteti aloca masuratori la anumite echipamente, puteti crea un istoric bazat pe cloud al datelor masuratorilor de testare, pentru a le accesa usor atat in timpul depanarii, cat si al intretinerii centrate pe fiabilitate utilizand istoricul EquipmentLog™
- Cu TrendIt™ puteti realiza instantaneu grafice de date, care sa va ajute la identificarea tendintelor si pentru a lua rapid deicizii informate
- Cu apelul video ShareLive™, alti membri ai echipei pot vedea acum ce vedeti si dvs., astfel incat aprobarile lucrarilor de la o locatie la distanta sa fie autorizate fara ca dumneavoastra sa plecati de pe teren.

Aplicatia Fluke Connect poate fi descarcata gratuit de pe Apple App Store si Google Play Store.

Informatii despre produs

Multimetrul industrial cu inregistrare Fluke 289 true-rms si Multimetrul electronic cu inregistrare Fluke 287 sunt multimetre digitale (DMM) de inalta performanta concepute sa rezolve probleme complexe ale echipamentelor electronice, de automatizare a uzinelor, de distributie a energiei si electromecanice.

Multimetrul de proces Fluke 789 este instrumentul suprem de depanare pentru electricieni si specialistii in instrumentatie, combinand functionalitatea unui calibrator de bucla cu puterea unui multimetru digital.
Toate trei produsele sunt disponibile acum alaturi de conectorul ir3000FC, fiind livrate sub forma de set.

Informatii despre toate produsele Fluke puteti gasi pe site-ul web Fluke, la www.fluke.co.uk.

*In zona de servicii a furnizorului wireless

Despre Fluke
Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numele companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept.

Pentru mai multe detalii, vizitati website-ul Fluke: www.fluke.com/fluke/roro/home/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu